resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2044
    22 mayıs 2016 tarihi itibari ile fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen futbolcu. bu durumda üç ihtimal söz konusu*. ya euro 2016 sonrası avrupa'dan gelecek teklifleri değerlendirecek, ya başka bir takım ile anlaştı sezonun bitmesi bekleniyor ya da fener'den daha yüksek bir meblağ koparmak için pazarlık yapıyor

    euro 2016 sonunu bekliyorsa kendi açısından çok doğru bir hamle yapmış olur. bu sene çok formdaydı. üstelik türkiye a milli futbol takımı orta sahada direnç olarak sadece mehmet'in ayağına bakıyor. doğal olarak takım içinde sivrilecektir. böylece avrupa'nın başaltı takımlarından veya orta sıra takımlardan mutlaka teklifler alacaktır.

    başka bir takım ile anlaştı ise bu da onun için hayırlı olur. yani bu konuda çok da konuşmaya gerek yok. fenerbahçe forması giyen bir insan ne kadar mutlu olabilir ki?

    fener'den daha çok para koparmaya çalışıyor desem olmaz. çünkü aziz yıldırım zerre kadar futboldan anlıyor ise şu fenerbahçe'den, mehmet'i çıkarttığında takımın çökeceğini görür ve parayı dert etmeden imzalardı bence.

    benim dileğim başka bir takım ile anlaşmış olması ve o takımın adının galatasaray olmasıdır. hem bize olan borcunu öder, hem de winner bir takımla oynamanın keyfine varır. çünkü dediğim gibi bir insan fenerbahçe forması giyiyorsa ne kadar mutlu olabilir ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın