• 14755
    geride bırakılan 2015-2016 sezonunda küme düşen bir takım kadar gol yiyerek akılları dumur eden takım. sorunun ne olduğu ortada. defans hattının organizasyon problemiyle beraber orta saha ile bağlantı kopukluğu. bunun yanında orta saha elemanlarının defansa yardım etmemesi 49 gol yememizin ana etkeni oldu. hava toplarının dolayısıyla yan topların mütemadiyen sorun yaratması da cabasıydı. bir türlü önlem alamadık. şampiyon takım kadar gol atıp küme düşen bir takım kadar gol yemek çok garip hakikaten.

    ağır olmayan 2 kule stoper, 1 hırslı ve basan orta saha ile bu sorunlara sünger çekilebileceğini düşünüyorum. beklerimiz idare edebilecek düzeyde. henüz genç sayabiliriz maç oynadıkça ritim kazanıp savunma işini daha iyi yapacaklardır. 1 kanat, 2 santrforla da hücüm çeşitliliğimizi sağlarız. bruma ve telles'i yeni transfer olarak görmüyorum bu arada. muhtemelen yönetim yeni transfer olarak görecektir. yanlışlarına yenisini eklemeleri olasıdır. nokta atışlı 6 transfer yeterli olacak görüşündeyim.

    ffp kuralları çerçevesinde ise mevcut kadrodaki maaşları revize etmemiz gerekiyor. 1 yıllık avrupa'dan men cezası aldık ama her ne kadar dillendirilmese de +1'i de bulunuyor. 2017'de tekrar kontrolü olacak. buna oyuncu maaşları da dahil. yönetim tarafından ısrarla maaşlarda indirim istemeyeceğiz dense de bu cesur yürekliliğin nereden geldiğini çözemiyorum. yeni transfer sezonunda bir yandan eksik bölgeleri doldururken diğer taraftan maaş yükünü hafifletmek de elzemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın