• 397
    çok zor bir durumda aslında. eurocup finali öncesi zaten dalgalı bir grafiği vardı bu da normal. zira düşüş yaşar sporcu. ancak bir de şu konu var. hedefe ulaşmış sporcu düşet. şu an takımımızın yaşadığı bu. buna engel olmak o kadar kolay değil. örneğin antep'e bakın. adamlar uğraştılar uğraştılar ama bir türlü efes serisinde ritim bulamadılar. hedefleri play-offtu.

    düşünün zaten sinan en büyük çıkışında değil ve üzerine kendi vücyduyla savaşıyor. kolay bir şey değil bu. hele hele takımın güven duymak için eline baktığı 3 kişiden biri ve kaptansan bu çok zor.

    sinan hiç bir zaman net bir skorer ve ya şutör olmadı. şut atabilen, drive ile delen, atletizmi ile oyunu gerektiğinde tempolandıran bunların yanı sıra hücumda ve özellikle savunmada direnç katan bir oyuncu.

    yani sinan vücuduyla oynayan bir adam. ksk deplasmanının ilk yarısı gayet önemli işlerini gösterebilirim size. 2. yarı ise baya düşüyor. bu sene çok yorucu oldu ve beyni vücudunu ateşleyemiyor.

    peki sinan ne zaman açılır. fenerbahçe ile olan seri başladığında 2. içerideki maçta tam manasıyla açılır. ne olur bilemem ama o maç beyni savaşı kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın