• 189
    ben doğma büyüme izmirliyim. yedi sülalem de izmirli. ancak gelin görün ki bir futbol hastası olmama rağmen hiçbir izmir futbol kulübünü desteklemedim bugüne kadar. 2-3 senedir altınordu'yu ilgiyle takip ediyorum ve hatta bizzat bu yeni oluşumlarının içinde de yer aldım. muazzam ötesi bir sistem kurdular ve devam ediyorlar. bunun dışında konak belediyespor var bildiğim kadarıyla bayan futbol takımı. onlar da çok başarılılar, onları da bir kenara ayırmak istiyorum.

    karşıyaka, göztepe, altay, bucaspor...

    al birini vur ötekine. genelleme yapmak doğru olmaz ama çoğunluğu seviye, medeniyet görmemiş insanlar. tek bildikleri holiganlık yapmak, küfürler savurmak, yolda öylece yürüyen rakip takım taraftarlarına saldırmak olan şahıslar işte. güzelim izmir'imin bunlardan çekeceği varmış ne diyelim.

    demem odur ki bu şahısları pek takmayınız. sırf siyah beyaz diye ineğe bıçak saplayan göztepeliler, karşıyaka'da göztepe atkısı ile yolda yürüyen gençleri döven, öldüren karşıyakalılar... hepsi aynı halt işte. azalarak bitseler diyeceğim de yok kardeşim direkt tak diye bitsinler. çünkü ne izmir'in ne türkiye'nin böyle aşağılık insanlara sabrı kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın