resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2305
    ffp'den ötürü ceza alınacağı 3 aşağı 5 yukarı ortadayken, yeniden yapılanma adına kendisini takımın başına getirmek büyük bir hataydı.
    zira yeni yapılanmaların en büyük gerekliliği sabır ve süreklilik. kötü geçen sezonun yıpratacağından olmasa bile yaşından ötürü kendisiyle er ya da geç yollar ayrılacaktı. süreklilik sağlayamayacağın bir teknik adamla, hele de böyle yüksek meblalı sözleşme yapmak günü kurtarmak bile olamaz. olsa olsa kendi üstünde olan taraftar baskısını azaltmak olur. başarısızlığın suçunu bölüştürmek olur.

    işte sırf bu yüzden şu anki yönetimden kurtulmak gerekiyor. önceden galatasaray'ın büyüklerinin dursun özbek'i bu kötü günlerde geçiş döneminde kullanmak için getirdiğini, dursun özbek'in ise bunun farkında olmadığını, gerçekten başkanlık için seçildiğine inandığını sanırdım. ama görünen o ki, dursun özbek de bunun farkında ve galatasaray'ın geleceğinden çok kendi yönetimini kurtarmaya çalışıyor. genel kuruldan ve suçu üstlenmekten kaçıyor. mustafa denizli hamlesi de bunun bir örneği.

    mustafa denizli açısından da, gittikçe düşen kariyerinde son bir maceraydı ve hiç de güzel bitmedi. türk futbolu, her ne kadar avrupadaki örneklerin çok gerisinde kalsa da, 10 15 20 yıl öncesine göre gelişme göstermiş halde. hele bu sezon yabancı sınırının kalkmasıyla, anadolu takımlarının dahi yerli ortalamanın üstü yabancıları kadrolarına katması ligin zorluğunu ve kalitesini arttırdı. sanıyorum ki kendisi açısından bu değişime ayak uyduramadığını, galatasaraydaki son döneminde sorunları saptamış olsa bile aksiyon alamadığı yorumunu yapmak yanlış olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın