resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 842
    bir bek olarak değerlendirdiğimizde telles'ten daha iyidir. yere daha sağlam basar, daha zor çalım yer, kademesi ve ters kademesi daha iyidir.
    telles daha çok linnes tipi bir bek ve kötü bir oyuncu değil ama mesele bu adamları linnes'i getirdiğimiz gibi getirebilmek. bir iki başarı biraz para gelince ederinin çok üstüne telles gibi oyuncular getirmek bize yaramıyor çünkü işler kötü gittiğinde göze batıyor. işler iyi giderken de düşünmek gerekiyor. telles parasına gördüğünüz gibi hem carole hem de linnes gibi, hiç de telles'ten aşağı kalmayan hatta bazı özellikleri itibariyle daha bile iyi oyuncuları bulabiliyorsunuz ve üstüne birer carole ve linnes dahi alabilecek paranız kalabiliyor.
    ha biz ne yapıyoruz? arta kalan parayla sabri ile sözleşme yeniliyor, mistır rızıkla sağlıklı yaşam programını izliyor, sarı papatya bay bir yabancıyla ülser olmaya devam ediyoruz.
    carole gibi oyuncular takımın yüzde altmışı yetmişi olmalı.
    geldikleri yerlere değil yaptıkları işlere bakmalıyız.
    carole kabız gibi hücum eden takımda bile isabetli ortalarıyla olsun, boş alana deplase olmalarıyla olsun, pas istasyonu olabilmesiyle ve sağlam duruşuyla olsun gelecek vadeden ve düşük maliyetli, uzun vadeli sözleşme yapabileceğiniz ve sözleşmesi bitmeye yakın pişmişse maliyetinin çok üzerine satabileceğiniz veya hiç değilse zarar etmeyeceğiniz tipte bir oyuncu.
    bize sistem, sabır ve bu tipte oyuncular gerekli.
    bir müddet brezilya'dan arjantin'den uzak durmalıyız. zaten şu çocuk sau paulo veya buenos aires doğumlu olsa bize 30undan önce yar olmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın