resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4494
    dalga geçiyoruz falan ama bana kalırsa fenerbahçe'nin görüp göreceği en iyi başkandır onlar için. burada karakterinden değil, fenerbahçe için yaptığı çalışmalardan yola çıkarak bu cümleyi kuruyorum. sebebine gelirsek kendimce olayı şöyle anlatayım.

    1996-2000 arası galatasaray'ın meşhur altın çağında fenerbahçe bitme noktasına gelmişti. resmen umutsuz durumdaydılar ve ali şen gemiyi terketme kararı aldı. bitik fenerbahçe girdiği kongre ile 1 oy farkla aziz'i seçti. aziz yıldırım fenerbahçe'yi o bitik noktasından tekrar potaya sokmayı becerdi. daha zayıf bir başkan olsaydı o dönem, uefa zaferinden sonra oluşan fenerbahçe camiasındaki ezikliği kaldıramazdı. tabi bunda galatasaray'ın 2000'den sonra yaptığı hatalar da etken.

    son zamanlarda fenerbahçe'ye verdiği zarar tartışılmaz ama, o dönem ki darmadağın fenerbahçe'den bugün stadı olan, dünya yıldızları görmüş, farklı branşlarda da başarılı olmaya çalışacan sporcuları olan fenerbahçe'yi görmelerinin sebebi de kendisi. sezarın hakkını sezara vermek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın