resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 3193
    tam "firsatci-striker"dan cok ileride top tutan, uzaktan yakindan tam koseye tatava yapmadan sut cekebilen. takimi 4-5-2 oynatan adamdi bunlari zaten biliyoruz.

    super finalde ismi lazim olmayan basaksehirli tarafindan baros gibi ayagi kirilmaya tesebbus edilmis (medyaya sorsan aslinda saha disinda cok efendidir bu basaksehirli, goya baros'un ayagini kirdiktan sonra karisinin omzunda aglamis istemeden oldu diye - agam bizimle basak geciyor hesabi) ucuz atlatmis ama sonra o 2011-2012 performansini gosterememis, burak yilmaz'in cl formu umut'un da ligdeki performansi sonrasinda yildiz transferler ve ertesi sezonki abidik transfer kurali (6-0-4) sonrasi kulupten ayrilmak zorunda kalmistir.

    kimbilir belki 2012-2013 sezonunda onceki sezonki etkinligini gosterse belki sneijder ve drogba hayatimiza hic girmemis olurdu (yanlis anlamayin sneijder'i cok seviyorum entrylerim orda-drogba da reyizdir parti baskanidir o da iyidir) veya belki elmander suan hala takimda olurdu...bunlar hep soru isareti. yani bu evren ve paralel evren garip birsey sabaha kadar felsefesi yapilabilir. herseye ragmen benim icin kadikoy'de fenerbahce 2-0 ondeyken "6 mi olacak" diyen sakaci fenerbahcelilere kapagi takmasiyla hatirlayacagim. cat diye yazmis, maci dondurmustu. bu arada cok uzattim. neyse noktayi koyar bu yaziyi burada bitiririm. aha bitti
App Store'dan indirin Google Play'den alın