resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1002
    bize lazim olan oncelikle bir cerrah. gelecek takimdaki ceteyi ve elebaslarini cat diye kesip atacak. sabri, balta basta olmak uzere nesteri vuracak. yetersiz adamlari gonderecek.

    yonetim ise mevcut yetersiz takimi oynatacak bir adam bakiyor.

    kendisini hamza uzerinden elestiremem. lakin turk antrenorlerin geneli evlatci ve futbolcuyla iliskisine onem veren tarzda adamlardan olusuyor. yilmaz vural'in genclerbirligin'den oyunculari tarafindan kovuldugunu hatirlatmakta fayda var. hal boyle olunca antrenman ciddiyeti, oyun plani ciddiyeti, disiplin, otorite yalan oluyor.

    abdullah avci disaridan ciddi ve otoriter duruyor. sike doneminde ibrahim'e sen hayirdir ya seklinde killanmasi falan da uyanik oldugunu gosteriyor.

    mevcut yonetimin vizyonu da capi da belli. bizim taraftar olarak da gucumuz bunlari defetmeye yetmiyor iste. ultraslan'in pasif destegini bile asamiyoruz.

    hayir, galatasaray'a sampiyonluk yarisina girmemis kariyersiz hoca is-te-mi-yo-rum. kendim icin degil futbolcu ciddiye almayacak diye istemiyorum. elinde 4 buyuklerin artiklariyla ligde bir kere ikinci olamamis.

    evet, hamza'dan bin kere iyidir. ibb ve basaksehir'de belli bir sayginligi var ve takimlari hep mucadeleci olmus. yabanci oyuncu secimleri basarili. genel evlatci teknik direktorlerin aksine fasizanligini gormedim duymadim. cerrahi operasyon yapabilir de yapmayabilir de. lakin futbol aklina guveniyorum.

    aradayim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın