• 27
    bilmem kaçıncı kere bu kuruldaki dedelerin gerçek galatasaray ruhu dediğimiz olguyla, "sen sahadaki biz, biz tribündeki sen" tarzı sporcuyla bütünleşme olayıyla, "yönetim futbolcu/basketçi taraftar, şampiyonsun galatasaray" tezahüratındaki bütünleşme olgusuyla hiçbir alakalarının olmadığını gördüğümüz video. beyler bu adamlar mı elit? adam çıkmış neden aziz gibi oda basmıyoruz diye kızıyor, sahada yenilgiye isyan eden futbolcuları * itin götüne sokuyor, akhisar'ı eledik amk boru mu diyor.

    bu sözlükte mutlaka yönetimle uzun yıllar ilişkileri olmuş ya da divan kuruluyla haşır neşir olmuş yazarlar ya da onların tanıdığı / akrabası olan yazarlar vardır. kusura bakmasınlar ama onlara şunu demek istiyorum, bu dedelerin kafalarındaki galatasaray fenerbahçe'nin daha beceriksiz ve yan sanayi versiyonu. akhisar'ı eledik niye yönetim istifa diyorsunuz diyecek kadar vizyonsuz, her türlü yenilgiye karşı isyankar futbolcularımızı kürsüden paylayacak kadar işbilmez ve sporun, rekabetin ruhundan anlamaz, neden stadın içine girip aziz gibi yardırmıyoruz diyecek kadar da galatasaray lisesi'nden mezun olmuş ama galatasaray'ın hala ne olduğunu anlayamamış insanlar bunlar.

    galatasaray bu zihniyetle iyi yol almış lan bu zamana kadar. fenerbahçe demek harbiden loser'mış ki adamlar hala gerimizde. yoksa bu zihniyetin yönettiği kulübün taşak konusu yapılıp takımlarının her branşta yerden yere vurulmaması için tek engel galatasaray'ın kendi içinden ve tarihinden gelen büyüklüğüymüş demek ki, başka bi sebep göremiyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın