• 129
    galatasaray'ı asıl kurtaracak projenin öznesidir. üçüncü havalimanı yapılınca atatürk havalimanı'nın kaldırılacağı ve o bölgede kat izinlerinde değişime gidileceği belirtiliyor. yani uçaklar açısından tehlike oluşturabileceği için florya ve civarındaki binalar çok yüksek inşa edilemiyor diye biliyorum. havaalanı kalktığı an zaten kıymetli olan florya'nın değeri pik noktaya ulaşacak. riva'daki arazinin belli bir bölümüne de daha modern, şehirden daha uzak bir futbol kenti kurulabilir.

    altyapı topçuları florya'da antrenman biter bitmez hatun kovalamaya çıkarken burası sayesinde tıpkı la masia'daki gibi yatılı sisteme geçilebilir. ayrıca yapılması planlanan yeni yollar sayesinde futbol takımının maç günü arena'ya ulaşması da daha kolay olur

    oturup riva'nın değerleneceğini bekleyeceğim yerde orayı biz değerli hale getirebiliriz. dağ başı denilen aslantepe'ye stat geldikten sonra yapılan gökdelenleri ve hastaneyi görüyorsunuz. ayrıca 'riva benim malımdır' demen için elin güçlü hale gelmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın