resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10722
    onun yaptigi tribi cekerim ben arkadas. cekerim! bu kadar net. adam basli basina psikolojik ustunluktu be. orta sahada adam yiyordu resmen. skora katkisi vardi, hava toplarinda ortalamanin ustundeydi. kotu oynadigi mac gosterirsiniz, ama mucadele etmedigi, hirslanmadigi, yuregini ortaya koymadigi mac gosteremezsiniz bu adamin. emre'ye siktir cekisi, penalti kurtarisi, tupcunun elini sikmayisi dun gibi aklimda. bunlari yaparken, yani bir anlamda tribune oynarken sanirsiniz ki rezil futbol oynadi. adam bu hareketleriyaparken bir de uzerine galatasaray'in uefa kadrosundan beri gordugu en iyi orta saha performansini ortaya koydu. neymis trip yapiyormus, gec bile kalmismis, inter'e kendisi gitmis. tabi trip yapar, adam takimin en iyi oyuncularindan biri, yaninda, kendisi sayesinde xavi muamelesi goren selcuk 3 milyon kazaniyor, yilda iki mac oynayan hamit 3 milyon kazaniyor, sabrimizi sinamak icin gonderilmis sabri 1.8 milyon kazaniyor, son gol bukucu umut 1.6 milyon kazaniyor, ofsaytlarin efendisi burak 3.5 milyon kazaniyor. bu ortamda bu oyuncularin degilde melo'nun maasinda indirime gitmeye calisan yoneticilere kim trip yapmaz? adam hakli amk. kaldi ki adam galatasarayli dogmamis, turk bile degil ulan. en buyuk efsanelerimizden hagi hakkinda arif erdem diyor ki; "burnu kizarik oldugunda bilirdik ki parasi yatmamis." yani hagi bile bu sorunlari yasamis ve yasatmis zamaninda. babasinin hayrina oynamiyor bu adamlar, elbette kazandigi parayi dusunecek. inter'e kendisi mi gitti? evet. hamza bey bu adamin kalacagini duyunca oturdugu yerde terlemeye baslamis. dursun bakkal soyledi bunu hatirladiniz mi? oyuncular arasinda, ozellikle yerli cetesinden melo gitsin diye kicini yirtan tonla adam vardi onu da hatirladiniz mi? e boyle teknik direktorunden oyuncusuna, oradan yonetimine kadar istenmedigi bir yerde niye kalsin ki melo? tabiki de inter'e kendisi gidecek. ulan fener rezil rusva volkan'in, irkci emre'nin, kanirtici ve dopingci gokhan'in, en buyugu de sikeci aziz'in arkasinda yillarca durdu ve halen duruyor. bizim taraftar son yillarin en buyuk katkilarindan birini vermis oyuncusunu iki gunde bir yerle yeksan ediyor. kusura bakmayin ama siktir ettiginiz adam siktir edildigi yerde durmadi diye adami elestiriyorsaniz sizde bir sorun var demektir.

    ciktigi her macta yurek koydu melo, hirs koydu, mucadele etti, asla vazgecmedi, tribunleri atesledi, sahadaki adamlari atesledi, sahadaki biz oldu. acin bakin kac mactan sonra burada tastaslarina methiyeler duzulmus. simdi hamza ve takimin anasini belleyen yerli cetesi adami defetti adam da dayanamayip gitti diye burada adami elestirmeden once iki kez dusunun. gittiginden beri orta saha yol gecen hani. kendisinin varliginda bile sicislarda olan selcuk bey kendisi gittikten sonra hepten eli bastonlu dede moduna dondu. ligin en cok gol yiyen takimlarindan biriyiz. halbuki kagit uzerinde ligin en iyi dort-bes savunmasindan birine sahibiz. neden bu kadar gol yedik acaba? son besiktas macinda, ilk yaridaki besiktas macinda, lazio maclarinda, arenadaki fener macinda, hasili sezon genelinde melo orta sahada donk'un, bilal'in, chedjou'nun, jpk'nin, hakan balta'nin yerinde olsa isler boyle olur muydu bir dusunun? adam gittikten sonra 5-6 ayri kisiyle yerini doldurmaya calistik ama basaramadik be.

    yazik bu adamin burada verdigi emeklere. ben kendi adima melo'yu hep efsane olarak hatirlayacagim. bu takimin evladi denilerek kulubun bagrina basilan, yillardir bu kulupten onlarca milyon para cukkalayip bir iki sezon haric hic bir halt yapmayan adamlar var, bir de melo var iste..

    seni hep iyi hatirlayacak birileri var burada melo, baskasini bilmem ama benim efsanemsin. en guzel gunler senin olsun guzel adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın