• 14738
    şimdi fenerle gırgır geçiyoruz beşiktaşlılar zaten kendi kendilerine köşede eğleniyor. ama bir gerçek var bu takımın hala başkanı dünyanın en vizyonsuz adamı dursun aydın özbek

    şimdi takımın birçok sorunu var ve belki de en büyüğü para yok kulüpte. para olmadığı için de transfer işleri baya zor olacak. bir de bizim taraftarı görüyorum yok sağ bek alalım sol açık ta alalım şunu da alalım eyvallah alalım da neyle alıyoruz. çok acil vizyonsuzun gitmesi gerekiyor bu takımdan. takımın ne kadar bozarlarsa bozulsun hala bir iskeleti var ve dursun özbekin kulübün kurtuluşunun bu iskeleti bozmak olduğunu düşündüğüne eminim. çünkü vizyonsuz olmak bunu gerektirir.hepimizin herkesin bir fikri var. bu fikirlerin kesişim kümesini aldığımız zaman şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor

    -başkan ve yönetim kurulu değişmeli
    -yerli futbolculara bir daha bel bağlanmamalı. kendileri mümkünse dış kapının mandalı olarak hissettirilmeli ve yatmak yerine çalışmaları sağlanmalı.
    -hamit,umut,tarık,donk gibi futbolculara bu kulüpte yer verilmemeli.
    -kesinlikle otoriter bir teknik direktör. *

    fenerin 4.yıldızı kaybetmesiyle zaman kaybedersek yine çok zor durumlara düşeceğiz. ayrıca kupa finali var daha. finali kaybetsek ayrı kazansak ayrı. kazanmak zorundayız ve ne olursa olsun kazanacağız o maçı. ancak maçtan bağımsız olarak yönetimin eleştirilierinin dozu arttırılmalı. çünkü göz göre göre kulübün anasını belleyecekler. ne yapıp edip bu adamlardan kurtulmamız gerekiyor.

    futbol takımına gelince ; bir kere kalede problemimiz yok. ligin en çok gol yiyen kalecilerinden biri de olsa musleranın dosta güven düşmana korku veren durumu göz ardı edilmemeli. yedekte de cenk idare eder.

    sağ bekimiz de linnes gideri var. yedeği de ister sabri olsun * ister yeni ucuz bir transfer. ayrıca deli gibi eleştirdiğim semih kaya da o bölgede hiç fena oynamıyor. alternatif olarak iyi.

    sol bekimiz telles-carole rekabeti yaşanırsa seneye oradan çok takımın canını yakarız. çünkü ikisi de her geçen gün üzerine koyuyor.

    stoper bölgemizde kesinlikle 1 transfer şart oğlu şart. chedjounun yanına kesici bir stoper gerek. evet kodu mu oturtan. tek yönlü olsun gerekirse 90 dakika stoperden çıkmasın ama kesici olmalı. çünkü ched oyun kurabiliyor. arkalarında da hakan balta ve koray bekleyebilir bu şekil daha dengeli olur takım. bir de teknik direktörün defansı zihnen toparlaması ve sezon başı kondisyon yüklemesi gerek.

    defans hattından artık tarık çamdala elveda denilmesi gerekiyor. maaşının %1i bile ödenmeden gerekirse kiraya verilmeli ama artık giymemeli bu formayı.

    orta sahanın ortasında şu an kaybedecek bir şeyimiz olmadığından emre çolak hücum olarak oldukça iyi bir performans sergiliyor. kendisi tam olarak yeterli olmaz ayrıca. orta sahada selçuk*un yanına etobur bir ortasaha almamız lazım. kemikte sevse olur ama sağda solda koşacak mücadele edecek. kesinlikle bu adam donk değil. donk galatasaray formasını hiç bir şekilde hak etmiyor. hemen satılmalı kovulmalı şutlanmalı ve daha bissürü şey. selçuk,bilal,transfer ve emre orta sahası güzel bir rotasyon olur.

    rızık reise ayrı bir paragraf bir daha hiç bir şartta sözleşme imzalanmamalı. adam bitti artık.

    ileri üçlü de sneijderin yeri zaten belli. kendisini bilal ve emre ile de rotasyona sokabiliriz * kanatlarda da podolski,sinan gümüş,bruma ve yasin * ya da yasini satıp yerine genç alternatif bir yedek daha alınabilir. bu bölgeye pek transfer ihtiyacımız yok.

    forvet için ise artık yeter. buraktan kurtulduk umutla sınadınız ama artık bir forvete ihtiyacımız var. büyük ihtimal emre güral alınacak ama emre güralla iş gitmez. en en en iyi ihtimal yedek olmalı. ilk 11 için asla düşünülmemeli. 2011 galatasarayına döner yoksa batdala güvenilmiş adam bir cacık yapamamıştı. volkan palanın da hala ne olduğu belli değil. ama bu bölgeye transfer değil transferler şart. bitirici bir golcü alınmak zorunda. takımın en çok gol atan adamı sağ açık olmamalı.

    umut bulut ise hiç bir koşul altında kalmamalı. zaten 2 milyona yakın sözleşmesi var. kurtuldun mu tadından yenmez.

    görüldüğü gibi kadro o kadar da berbat değil. öncelikli olarak stoper,ön libero ve forvet transferi gerekiyor. bunlardaki kalite takımı başka bir seviyeye çekebilir. ama dursun vizyonuyla en fazla bir tık ileri atar onu da satacağı yabancılarımızla iki tık geriye çeker.
App Store'dan indirin Google Play'den alın