• 14728
    spor toto süper lig'de 32. hafta itibariyle 45 puanla 7. sırada olan takımdır.

    33. haftada 46 puanla 6. sırada olan aksihar ile deplasmanda oynayacağız. yenersek puanımız 48 olacak ve akhisar'ı geçmiş olacağız.

    33. haftada 49 puan ile 5. sırada olan osmanlıspor beşiktaş deplasmanına gidecek. bu maçtan puan alamayacaktır osmanlıspor. eğer osmanlıspor bu hafta bursaspor'u yenseydi ikili averajda bizden iyi oldukları için ligi önümüzde bitirmeyi garantilemiş olacaklardı.

    34.haftaya başlarken 49 puanlı osmanlıspor 5. durumda kalırken 48 puanla enselerinde olacağız. osmanlıspor 34. haftada akhisar deplasmanına gidecek, biz ise içerde kayseri ile oynayacağız. osmanlıspor ligi 5. sırada da bitirse 6. sırada da bitirse avrupa'ya gidecek. yani osmanlıspor için bu maç bir önem teşkil etmeyeceği için akhisar deplasmanından galibiyetle döneceklerini sanmıyorum. dolasıyla önümüzdeki iki haftayı da galibiyetle bitirip 5. sıraya yerleşebilmemiz oldukça mümkün.

    son haftaki rakibimiz kayserispor'un durumu kritik. ama bunları düşünecek durum değil. düşerse düşsün. zaten şu ligden düşmesini istediğim 8-9 takım sayabilirim. ama yalnızca 3 tanesi düşecek malesef.

    tüm bunları bir kenara bırakıp antalya'daki kupa finalinde fenerbahçe'yi yenip avrupa'ya katılım hakkı elde etmek gerekiyor. ama güvenemiyorum yani boh da çıkabilir. en iyisi hem ligi 5. bitirip hem de kupayı almak.

    neyse akhisar maçını bekliyoruz artık. ne diyelim, daha ne söyleyelim bilmiyorum ki. şu takımı, bana şunları hesaplatacak hale getirenlere (öyle bir ikisine değil hepsine) binlerce kere yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın