• 14723
    gelecek sezon için artık ikili orta saha oyuncularımızın ikisinin de teknik ve fizikli olmasının zamanı geldi. yoksa fizik eksikliğinde orta saha ayakta kalamıyor , teknik eksiklikte de top yapamıyor.

    emre seneye kalmalı bence ama fiziksel olarak biraz çelimsiz olduğu için defansif yönü orta saha mevkisi özelinde yetersiz. o yüzden gelecek sezonki planlamada sneijder'in yedeği bilal değil emre olmalı. olası sneijder* ayrılığında da o mevkiyi gayet iyi dolduracaktır.
    selçuk da artık kankasının yanına belli bir miktar karşılığı giderse çok yerinde olur.

    eğer avrupa'ya gitme hakkını elde edemezsek gelecek sezon tam bir deneme senesi olacak ki ya şampyon ol ya da küme düşme. arasının bir farkı olmayacak.

    scout ekibi o kadar oyuncu inceliyormuş. carole ve linnes transferlerinden ben memnunum. gene böyle genç ve dinamik 3 orta saha 2 forvet 1 stoper 1 sağ bek 1 sol kanat 1 sağ kanat transferleri gerekiyor.

    muslera , carole , chedjou , denayer , linnes , sneijder , bruma , sinan 11'e girebilirler. orta saha tamamen değişmeli. tecrübeli stoper alınabilirse o da denayer yerine geçebilir. santrafor zaten vazgeçilmez transfer hedefimiz olmalı.
    yedekler de şu anki kadrodan koray, emre , podolski , yasin olabilir.

    donk , selçuk , bilal , tarık , olcan , semih , hakan balta , umut , sabri* , hamit* bedel önemli değil yıllık ücretten kurtulmak için bile gönderilmeli.

    yazın olacak transfer politikası için düşüncelerim bunlar.
    edit: telles'i unuttum. inter alsa süper olacak ama olmadı sol bek için güzel bir alternatif olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın