• 26
    aslına bakarsak önemli bir sakatlık olsa bile george'dan çok fazla birşey götürdüğünü düşünmüyorum. rose'un sakatlığı bambaşka bir konu. nba'in yeni yüzü olabilecek bir oyuncuyken nba tarihindeki en talihsiz sakatlıklardan birisini yaşadı ve eski rose'u özletiyor. george uzun süre sakat kaldı neredeyse sezonu kaçırdı falan ama özellikle bu sezon başındaki oyunu övüle övüle bitirilemiyordu. hatta curry'nin sene başındaki o tarihi performansının, golden state'in malubiyetsiz devam ettiği dönemde george mvp listelerinde üst sıralardaydı.

    onun talihsizliği sakatlığından ziyade indiana'nın böylesi değerli bir parçanın yanına eklemeler yapamaması ve düzgün bir takım kuramamasıdır. indiana'da şu anda düzgün bir kadro olsaydı george önderliğinde doğuda cleveland ve dolayısıyla lebron'un karşısına dikilebilirdi takım olarak. nitekim zamanında bunun işaretlerini miami'nin üçlüsüne kafa tutarak da vermişti.

    ayrıca söylentiler olsa da indiana'nın takımı taşıyabileceğini kanıtlamış ve henüz 26 sında olan ligin sayılı oyuncularından birisini çıkaracağına ihtimal vermiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın