resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2197
    dost acı söyler.

    bu vasıfsız adamı bile indirmeye gücümüz yetmiyorsa, milyonlarca taraftar olarak ne halta yarıyoruz ki arkadaşlar? büyük takımın büyük taraftarı olur, tepkisini koyduğu zaman yönetimi de divan kurulu'nu da bilmemne kurulu'nu da üçbuçuk attırır. biz hiçbir şey başaramıyoruz, sadece twitter'dan sözlük'ten vızıltı yapıyoruz anca. bu vızıltıyla da bu utanmazlar ordusunu rahatsız edemiyoruz, bizimle dalga geçmeye devam ediyorlar hala.

    milyonlarca insandan oluşan bu camia, bu yüzsüzün suratına tükürecek, televizyona gazeteye çıkıp "ineceksin o koltuktan" diye açık açık söyleyecek bir tane bile babayiğit çıkaramamışsa; muhtemel başkan adayları yeraltına çekilmiş köstebekler gibi sessizce big brother'ın işaret edeceği ismi beklemekle yetiniyorlarsa, galatasaray'ın efsaneleri dediğimiz insanlar kendi menfaatleri peşinde koştururken galatasaray'ın dilim dilim doğranmasıyla zerre kadar ilgilenmiyorlarsa... ne diyeyim, zannettiğimiz kadar büyük camia değilmişiz herhalde.

    içimden bir ses divan kurulu'nun toplanacağı gün, toplantıya gelen akbabalar galatasaray lisesi'nin kapısı önünde binlerce insandan oluşan bir duvar görmeliler diyor. "siz bizi saymıyorsanız biz saydırmasını biliriz, sokmuyoruz sizi bu liseye" deyip kapının önünü kapatmalıyız belki de. cimbombom halkındır lisenin değil diye bağırarak slogan atarken o kadar kalabalık olacağız ki polis çağırsalar bile bizi dağıtamayacaklarını görecekler. özel arabalarına doğru panikle kaçıp dilaltı haplarını ağızlarına koyacaklar ve "bu milleti daha fazla delirtirsek sonu kötüye varacak" diyecekler en sonunda.

    bunu dedirtmenin başka bir yolu yok gibi görünüyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın