• 14707
    eldeki oyuncularının kalitesizliğinden ziyade ciddi bir kadro mühendisliği sorunumuz var. mesela stoperde hangi ikiliyi yan yana oynatırsak oynatalım ideal bi stoper tandemine ulaşamıyoruz. stoperlerimiz birbirini tamamlamak yerine birbirinin kalitesini düşüşüyorular. bize uzun boylu, kalıplı, lider özellikli, agresif stoper şart. bu özelliklere sahip tek 1 tane stoper bulursak almalıyız. bu özellikleri tek 1 stoperde bulamazsak bu özellikleri parça parça kendisinde barındıran 2 stoper almalıyız. rakip takımın forvetiyle kafa topuna çıktığında, ikili mücadeleye girdiğinde gelme bak sikerim mesajı verecek bir stopere hasretiz yıllardır.

    kanatlarda da aynı şekilde. önlü arkalı hangi ikiliyi koyarsak koyalım bi uyum bi yardımlaşma, kanat ataklarında bi senkronizasyon elde edemiyoruz. bunda kanatlarımızın birinde pili bitik olcan, diğerinde kendisini ronaldo zanneden yasin'in olmasının da payı büyük. seneye bruma ve sinan fena olmaz. ama yasin'i olcan'ı falan gönderip bruma ve sinan'dan ya biraz daha tecrübeli ya da biraz daha kaliteli 2 kanat oyuncusu daha almalıyız kanat rotasyonu için.

    orta saha desen selçuk'un yanında onu tamamlayacak türden bir oyuncu yok. dahası orta sahamızda birbirini tamamlayacak herhangi bir ikili yok. takımda tempolu oynayan, ya çok koşan yada adam yiyen diye tabir edebileceğimiz 1 tane bile orta saha yok. bu da ciddi bir kadro mühendisliği eksikliği. bence teklif gelirse selçuk'a emekleri için teşekkür edilmeli. gelmezse mecbur selçuk'la devam. ama her halükarda biri adam yiyen diğeri hayvan gibi tempolu olmak suretiyle 2 orta saha almalıyız. selçuk giderse 1 tane de almanya'dan gurbetçi orta saha alıp bu sayıyı 3 yapmalıyız.

    forvet zaten şart oğlu şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın