• 1
    aramızda hala beşiktaş olmasın fenerbahçe olsun diyen arkadaşlar görüyorum. bir galatasaray'lı fenerbahçe'nin şampiyon olmasını, hele hele bu sezon şampiyon olmasını nasıl ister gerçekten aklım almıyor. şimdi size olacakları yazayım.

    1- bizim avrupadan men edildiğimiz 1 yıllık cezayı 2 hatta seneye de kötü gidersek 3 yılda çekme ihtimalimiz olan bu dönemde şampiyonlar ligine direkt katılma hakkı elde edecekler.
    2- bizde ön eleme oynayan takım avrupa liginin yolunu tuttuğundan bizim senelerdir aldığımız, drogba2yı sneijder'i getirdiğimiz paraya bu sefer onlar konacak. bu para ffp konusunda derin bir nefes almalarını sağlayacak.
    3- ilk 2 maddede yazdığım nedenlerden ötürü biz dibi görürken onlar daha da yükselecek.
    4- 4. yıldızı takacaklar. artık biz onlarla 3 yıldızlı diye dalga geçemeyeceğiz. onlar bizle bu akşam muhteşem yüzyıl kösem var onu izlersiniz diye dalga geçecekler.
    5- kerizleri gaza getirdik beşiktaş'ı yendiler bizi şampiyon oldular muhabbeti yapacaklar.

    peki neden fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istememeliyiz?
    1-zamanında sırf biz şampiyon olmayalım diye fark yiyen basket takımlarını sahadan çekip hükmen 3-0 yenilerek şampiyon olmaızı engelledikleri için.
    2- cemal nalga olayının olduğu sezon önce küme düşme yolundaki ardından play off yolundaki tüm rakiplerimize yattıkları, alenen şike yaptıkları için.
    3- hükümetle el ele verip spkda sermaye arttırmamızı engelleyerek bugün bu bataklığa saplanmamızda büyük pay sahibi oldukları için.
    4- maç fazlasıyla beşiktaşın 5 puan önündeyken galatasaray bizim dostumuz değil deyip bize karşı birbirinden ağır ithamlar yöneltirken, işleri bize düşünce galatasaray bizim ebedi dostumuz dönekliği yaptıkları için.
    5- terörü bile kendilerine şampiyonluk yolunda avantaj sağlamak adına bir koz olarak kullanmaya çalıştıkları, derbiyi önce seyircisiz oynatmaya, sonra erteletmeye çalıştıkları ve bunu başardıkları için. (o maç ertelenmese sneijder ve selçuk sakatlanmamış olacak, carole sahada olacaktı ve fenerbahçe yorgundu)
    6- derbiyi beşiktaş maçından sonra oynatmak, tt arenada şampiyonluk turu atmak gibi niyetler besledikleri, ancak bu plan kendi kanallarında ifşa olunca apar topar selçuk ve sneijder'in sakat olduğu tarihe aldırdıkları için.
    7- 12numara gibi yalama ve dönek taraftar grupları olduğu için. daha düne kadar bize çok ama çok ağır ithamlarla saldıran zeka özürlüler kendilerince bizi gazlıyorlar şuan.
    8- insan gibi sevinmeyi bilmedikleri ve öğrenemeyecekleri için. (bkz: sahanın ortasına kangal köpeği getirme) (bkz: belediye sokak köpeklerini zehirlesin yoksa ben el atıcam) (bkz: 2 dklık şampiyonluğa sevinmek yerine timsah yürüyüşü yaparak bursa2yı tiye almak)
    9- bu sene harcadıları 70 milyon euro, adidasa daha geçen sene siparişini verdikleri çürümeye yüz tutmuş 800.000 4 yıldızlı forma götlerinde patlayacak.

    beşiktaş'a yatmamız gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. fenerbahçe'ye oynadığımız topu oynarsak beşiktaş bizi güle oynaya yener zaten. kimse çıkıp galatasaray beşiktaşa yatsın demiyor. ama bütün bir sezon göstermedikleri, fener maçında bile göstermedikleri gayreti de tutup beşiktaş maçında da göstermesinler bir zahmet. ayrıca aynı durumda fenerbahçe olsaydı emin olun her türlü yatardı beşiktaş'a. biz çıkalım bütün sezon nasıl oynadıysak öyle oynayalım beşiktaş bizi zaten bu durumda çok rahat yenecektir. yok bütün sezon oynamadığımız topu oynarsak o zaman ben bu futbolculara mersin, osmanlı, eskişehir,gençlerbirliği, sivas, kayseri gibi birbirinden vasat takımlara mal gibi kaybedilen puanların hesabını sorarım.

    sonuç olarak bir galatasaraylının isteyeceği en son şey olmalı fenerbahçenin şampiyon olmasını istemek.

    ayrıca eklemek istiyorum. cezamızı 1 yılda tamamlamızın en temiz yolu türkiye kupasını almak. ve beşiktaşı yensek, ilk 5 e giremesek, fenerbahçe şampiyon olsa bile. cezamızı daha uzun sürede çekelim diye aziz bütün masa başı gücünü devreye sokacak, bize türkiye kupasını aldırmamak için elinden geleni yapacaktır. aksini düşünen var mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın