• 111
    maide suresi'ndeki hristiyanları ve yahudileri dost edinmeyin emrini görmezden gelip, gavur dediği hristiyanların ülkesinde karnını doyuran çelişkili şeriatçi yazar olduğunu bugün öğrendiğim zat.

    sen benim yaşam tarzıma, önderim atatürk'e, cumhuriyete ve cumhuriyetin kuruluş ilkelerine türlü türlü laflar edeceksin sonra utanmadan fikir özgürlüğünden dem vuracaksın. yok öyle. hani dünkü maçta gericilerin değerlerine laf da edilmedi. sadece toplumun en eğitimli, en nitelikli, en üretken , en medeni kesimi olan laik kesimin devletimizin ve cumhuriyetin kurucusu atatürk'e ve onun koyduğu laiklik yani adam olma ilkesine sahip çıkması söz konusuydu. ama o bile bedevi sevicilerin zoruna gitti. zorunuza gitmeye de devam edecek. çünkü her yerde biz çoğunluğuz. statlarda, caddelerde, sokaklarda, iş hayatında ve sosyal hayatta. siz anca oy olarak etkili ama türkiye'nin işleyişi ve yürüyüşü açısından esamesi bile okunmayan eğitim düzeyi düşük yandaşlarınızla övünenilirsiniz.

    ama şu doğa kanunudur ki, nitelik niceliğe hep üstün gelmiştir. bu kanun tarihteki savaşlar için bile geçerlidir.

    o yüzden iktidar uzun süredir gericilerin elinde olabilir ama orta ve uzun vadede kazananların kimler olacağı ve maçın sonucu şimdiden bellidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın