• 562
    takım merkezinden satılan oyuncular andrea pirlo ve arturo vidal'dir. bu ikili satılırken, forvete dybala, orta sahaya mario lemina (kiralık) ve sami khedira transferleri yapılmış, yaşlanan evra yerine alex sandro alınmıştır. küçük prens marchisio ve yine transfer edilen hernanes dahil bu üçlü formasyon içerisinde görev dağılımı yapılmıştır. sene başında da bu sözlükte dediğim gibi adaptasyon sürecinin aşılması neticesinde kadro kalitesi itibariyle gelmesi olanaksız olmayan başarı sağlanmıştır.

    adamların orta saha rotasyonunda iki yönlü olmayan tek oyuncu en az selçuk ve bilal kadar iki yönlü olan hernanes iken, biz melo yu satarak o bölgeye kafa kafaya vursan aynı işi yapamayacak bilal ve donk'u transfer ettik. sorun burada. haliyle orta sahada banko oynayan selçuk da dikkate alındığında ya orta saha çok kırılgan oldu ya da donk oynadığında hem kırılgan hem yaratıcılıktan yoksun oldu.

    futbol maçları çalışkan ve çift yönlü orta sahalar ile kazanılır. bakın tottenham bakın leicester bakın bayern bakın dortmund. biz melo gibi orta saha yükünün %70'ini sırtlayan adamı satıp saçma sapan işler yapamadığımız için maç başına 10 kere defans ile karşı karşıya kaldı takımlar ve bizi yendi. melo olsa yenemezlerdi mesela. buradan melo'nun gitmesine vesile olan herkese selam ederim
App Store'dan indirin Google Play'den alın