• 685
    24 nisan 2016 trabzonspor fenerbahçe maçında yasanan 24 nisan 2016 trabzonspor fenerbahçe maçında hakemin dövülmesi olayinin aslinda turk futboluna yakismadigi, turk futbolunun bunu haketmedigi falan konusuluyor.
    zannedersin turk futbolu bizim bildigimiz futbol degil de hafta ici bos vakitlerinde vivaldi dinleyip, cnbc-e'den yabanci dizileri takip eden bir futbol.
    turk futbolu bunu haketmiyor diye bisey yok. bu gordugumuz turk futbol'unun ta kendisi.

    turk futbolu ali kiran bas kesenlerce idare ediliyor. kimin arkasi gucluyse federasyonu, hakemleri etkisi altina alip istedigini yapabiliyor.
    bizim turk milli takiminin uzun sure kaptanligini yapmis kisi eliyle bogaz kesme hareketi yapan bir beyefendi. kendisi yasi ilerlemeseydi hala kaptan olacakti.
    bizim a milli futbol takiminin cok zaman kalesini koruyan kisi, gittigi rakip stadlarda seyircilere orta parmak gosteren, sevmedigi gazeteciyi evinden aldirmakla tehdit eden, kendi takiminin kazanmasi icin her yola basvuran bir kisi.
    bizim a milli futbol takiminin en onemli oyunculari dedigimiz kisiler, kampta birbirlerine silah cekip sonra da hic birsey olmamis gibi ortalikta dolanan arkadaslar.
    bizim turk futbolunun bu zamana kadar yetistirdigi en degerli oyuncusu cikip ben 4-4-2'yi milli takimda ogrendim diyor.
    dunyanin en degerli oyuncularindan biri geldigi ulkeye uyum saglayip eliyle gol attigi icin ovunuyor.
    fahis hakem hatalari sadece uyariyla cezalandiriliyor.
    senelerdir avrupa standardlarinda yetistirdigimiz oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmezken, hakem sayisi cok cok daha az.

    bunlar turk futboluna yakismiyor diye birsey yok. turk futbolu bu.
    turk futbolu bize yakismiyor derseniz o ayri, ona birsey diyemem, dogrudur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın