• 1411
    uzun boylu forveti de uzun boylu orta sahayı da haketmediğini düşündüğüm takım(zaten ihtiyaçları da yok orası ayrı mesele). çünkü zamanında sırf daha çok pas yapacağız diyezlatan ibrahimovic ve yaya toure gibi 2 fenomen oyuncuya sırt çevirdiler. hatta alex song'u tam alex song olduğu dönemde arsenal'den alıp ona da sırt çevirip kariyerini yediler. onlara göre barcelona'da oynayan oyuncu hunharca pas yapmalı.

    adamlar stoperleri yedekte oturtup daha çok pas yapmak için sol bek jeremy mathieu(gençliğinde sol açık oynamışlığı bile var) ve ön libero 1.70 lik mascherano'yu stoperde oynattılar. şimdi de orta saha oyuncusu sergi roberto'yu beklerde oynatma furyası başlatmışlar. elinde jordi alba, adriano, mathieu, daniel alves, martin montoya, aleix vidal gibi 6 tane bek var sen daha çok pas yapıcam diye beklerde sergi roberto'yu kullanıyorsun. akıl alır gibi değil.

    pas pas pas, böylesine rahat başladıkları, rotasyonun dibine vurdukları şu sezonu kupasız kapatırsalar futbolun sadece pastan ibaret bir oyun olmadığını öğrenirler belki. gerçi geçmiş yıllarda o kadar çok kupa kazandılar ki bence umurlarında olmaz aynı devam ederler. ama bu sene kaybederseler resmen avuçlarının içindekini vermiş olacaklar. işin en kötü boyutu bu barca için.

    barcelona'nın ihtiyacı ne uzun boylu forvet, ne de zenci orta saha. barcelona orta sahasıyla ve hücum hattıyla zaten mükemmel bir takım. barca'nın asıl sorunu arkada. böylesine mükemmel bir takımda orta saha oyuncu sergi roberto beklerde, 1.70 lik mascherano stoperde ve yılların sol beki mathieu stoperde oynamamalı. o kadar parası olan barca için ayağı düzgün 2 tane stoper almak bu kadar zor olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın