• 5
    bu yetersiz kadroyla 4-2-3-1 inadından vazgeçmezsek hiçbir halt beceremeyeceğimiz sezon finali. galatasaray'ın yediği gollerin çoğu yetersiz savunması ve savunmacısı olmayan, temposuz orta sahası arasına atılan toplardan geliyor. mesela dün antalya'dan yenilen ilk gol çok güzel bir örnek.

    hadi sneijder'den maksimum verim almak için 4-2-3-1 oynuyoruz son dönemde tamam da adamın olmadığı maçta bu takımın 4-2-3-1 oynamasında ne gibi bir amaç olabilir? kaldı ki wesley bu sezon hiç ritmini bulamadı o oynarken bile gereksiz artık bu diziliş. wesley'i ya sol iç olarak merkezde, ya da sol önde oynatmak gerek ve orta sahayı kalabalık tutmak gerek. yoksa kümede kalmaya çalışan anadolu takımları bize dörder dörder atmaya devam edecekler. sadece bu maçlar değil, kupadaki maçları da dahil ederek söylüyorum bunu. bu sezon bitene kadar daha kompakt, daha garantici bir takımla sahada olmak zorundayız.

    linnes-denayer-hakan-carole
    ----------chedjou-------------
    ----selçuk-----sneijder/bilal----

    takım hücumda organizasyona sahip olmaması ve bu yetersiz oyuncularla gelişigüzel oynaması nedeniyle çok fazla top kaybı yapıyor ve geri koşup pozisyon alacak bir çalışkanlık, disiplin sahibi oyuncu grubu eksikliği nedeniyle de güzel güzel yiyor golleri. hatta yerleşik olduğu anlarda bile başta dediğim gibi savunma ile orta saha bloğu arasındaki rakip oyuncular elini kolunu sallayarak topla buluşabiliyor ki bu da takımın gol yemesine sebep veriyor bolca.

    kompakt bir 4-3-3'e geçmeden hayatta kalmamız imkansız bu maçlarda. artık bu saçma inattan vazgeçme vakti geldi de geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın