• 4704
    dış görüntüsü için mimari açıdan değişik bir teknik söyleniyordu da afedersin ama sikeyim öyle tekniği. olum teknik demişsin ama bu bildiğin beton. beton ulan beton. dışardan bilmeyen birisi yanından geçse kimin stadı olduğunu anlamaz bayrakları görmese.

    maalesef boya da tutmuyor. amına koyim nasıl bir beton o ya? kaçak çimento mu kullandınız olum? allah'ını seven şunun dışına bir kaplama falan yaptırsın ya. stadın üstünü falan siktir edin, şu dış cepheye bir çözüm bulun.

    ulaşım konusu ise iki farklı açıdan değerlendirilebilir. evet içine metro ile ulaşabiliyorsun ama 5 yıldır o stadyumdayız, toplam 2 yıl metro çalışmadı. bu yönüyle ibretlik bi zulüm. otobüs ile desen oranın trafiği iğrenç. yürüyerek ulaşman için ise dağ, tepe bayır geçiyorsun. karşılaştırdığımız şükrü saraçoğlu ve vodafone arena'ya belki metro gitmiyor ama adamlar evlerinden yürüyerek ulaşabiliyor. kim sikler metroyu?

    mecidiyeköy'de en kötü ihtimalle, metro - metrobüs ile gelip yine yürüyebiliyordun. dağıldıktan sonra da vakit geçirebileceğin zilyon tane yer vardı. şimdi ise stada en yakın yer, ayazağ köyü.

    takım iyi olsa, metro adam gibi çalışsa, stadyum dağıldığında dağ tepe aşıp sanayi mahallesine kadar yürümek zorunda kalmasak, evet lokasyonu güzel. :)

    he, konforu, iç dizaynı, akustiği çok iyi. o konuda hiçbir lafım yok. %80 - %85 gibi bir doluluk oranına ulaşınca ise daha iyi yok. çünkü o zaman bütün o kötü faktörler arkada kalıyor. ama. ama işte bütün sezon o doluluk oranı da olmuyor. gitmeye, o çileyi çekmeye teşvik edecek bir şey olmuyor insanın içinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın