resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5518
    kendisine kimse kötü kaleci demiyor zaten kötü kaleci diyen taşa döner. yaptığı bazı kurtarışlar gerçekten efsane. ama takım iyiyken iyi kötüyken kötü olan bir kaleci.

    bir de gerçekten çok şişiriliyor. bunun en somut örneğini kayserispor maçında yaşadık. biseswar karşı karşıya pozisyonda topu musleranın ellerine verdi resmen ve burada herkes aslan muslera kaplan muslera, selçuk muslera'ya dua etsin onu ipten aldı alan yazdı. oysa her kalecinin yapabileceği bir kurtarıştı ki bence kurtarış bile değildi tıngır tıngır eline geldi top. belli bir standarta sahip her kalecinin yapacağı kurtarışları muslera yaptığında galatasaray taraftarı o kurtarışları inanılmaz abartıyor. bunda geçmişte yaşadığımız zapata sendromunun ve muslera'nın geçtiğimiz yıllarda yaptığı efsanevi kurtarışların da payı çok büyük kuşkusuz. ama bu sene iyi değil abi bu adam. bunu bi kere kabul edelim. daha ligin ilk 2 haftası muslera'nın yediği 2 komik golle 5 puan kaybettik.

    şimdi muslera bu sene iyi değil dedim diye kimse beni muslera'nın gidişiyle tehtid etmesin. kalmasını çok isterim ama giderse de dünyanın sonu değil. 5-6 milyona gelecek belki muslera'nın geçen sene mersin maçındaki o kurtarışlarını yapamayacak ama geri kalan pozisyonlarda da muslerayı aratmayacak çok fazla kaleci var. galatasaray yönetimi gidip almaz yeni bi zapata bulur o ayrı mesele. ama yok diye bişey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın