• 4244
    yüzsüzlükte çığır açtılar. yahu biz 2010-2011 sezonunu da yaşadık, 8.olduk, o dönemki adnan polat yönetimi hiç değilse bu kadar utanmaz, yüzsüzce yorumlar yapıp ortalığı germiyorlardı. daha sonra ibra edilmedi ve gittiler. gittikten sonra da adnan polat'ın çok büyük bir falsosunu görmedim kendi adıma.

    ama bu nedir abi bu nedir yani, vallahi başarısızlık değil bu pişkinlik delirtiyor beni. olm madara oldunuz lan siz, ele ayağa düştünüz, bilezikçi dursun, penguen dursun oldunuz, bir tanenizin şişme bebek fantezileri geçen hafta ortaya çıktı, her hareketiniz medyada dalga konusu. başarısızlığınız mevzu bahis bile değil artık, iş o kısmı çoktan geçti.

    --- alıntı ---

    "yönetimimiz ibra edildi, seyirci istifaya çağırıyor. aklıselim yönetim kurulu üyelerimiz farklı düşünüyor demek ki."

    "akhisar gibi bir takıma 2. golü atıyoruz, yönetim istifa diye bağırıyorlar."

    --- alıntı ---

    ne lan bu, şaka falan mı?

    gerçe bunların da suçu yok, akhisar'a 2.golü attığı için övünen bir yönetimi ibra edersen neler yapmaz ki? hadi onu da geç 13 nisan'da eskaza fener'i falan yenersek tribüne gelip "niye kaçıyorsun lan istifa diyordun?" diyerek taraftar tokatlayacaklar galiba bir dönemin başbakanı gibi.

    bunların bıraktığı pisliğin hesabını, bunlar değil, o gün bunları ibra edenler versin. tabi hesap verecek kadar galatasaray'ı seviyorlarsa. adamlar pişkinlikte öyle bir boyuta ulaştı ki istifa çağrısı aldı diye, taraftar zaten aklı selim değil demeye getiriyor lafı. bilekliğini alacaksın, formanı alacaksın, kombineni alacaksın, en kötü döneminde stada gideceksin bir de "bunlar zaten aklı selim değil." diye seni eleştirecekler. taraftarın bu kadar laf işitmeye hakkı yok artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın