• 193
    3 ligde de oynadığım için tek tek değerlendirme yapıyım
    a ligi;

    fiorentina ile rezalet başladım lige. seri mağlubiyetler, beraberlikler kadroyu toparlayana kadar sistemi oturtana kadar ki ben hep tek forvet oynarım 4-2-3-1 bu sene ilk defa 4-4-2 oynamak zorunda kaldım neyse sonradan açıldı takım. ligin 2.yarısı gerçekten başarılı geçtik sadece 2. yarıya baksak belkide ilk 3 de olabilirdim. ama olmadı 7. bitirdik seneyi. kötü bir sezon oldu hedef 5.likti ulaşamadık ama yapacak birşey yok.
    ayrıca bana şike teklif eden ki embolo şikesi diyorum ona salur18'i kınıyorum. kupa maçı için hacı emboloyu bana sat 45 al sonra geri alırsın benden diyen bir kişi. benim gibi pırıl pırıl hiç şike yapmamış birine şike teklifini çok yadırgadım çok ayıp.

    b ligi;

    frasinone ile çılgın attığım lig. belki de 3ligde ki en başarılı takım olmuştur. hedef 15. olarak başladık lige. ilk başlarda ki hedefim daima beraberlikti ki bunuda zaten ortaya koyduk büyük takımlara karşı özellikle yenilmeyerek ve napoli'yi şampiyonluktan ederek başarımı gösterdim. napoli'ye 2 maçta sadece 1 puan bıraktım oda 10 kişi kaldığım için. ilk maçı evimde 4-0 gibi bir farkla yenmiştim. neyse dediğim gibi efsane bir lig oldu benim için. tabi bu efsanelik rekoruda beraberinde getirdi. en son ligin 18.haftasında mağlup olduk. yani 20 hafta yenilmeden ligde devam etme başarısı göstererek rekor kırdık. tabi birde menajer sıralamasında 2. olarak baya güzel bir sezon geçirdik. ayrıca leoni ile bir şike iddiası oldu. napoliden puan çaldığım için şikeci adledildim yine. ama napoli ile beraberlik beni menajer sıralamasında 2. yaptı. yani leoni olmasa başkasıda olsa farketmezdi o napoliye çelme takmam gerekiyordu galibiyet bekliyordum berabere bitti kısmet değilmiş. ayrıca leoni baklava bekliyorum hala. hollanda da olabilirsin gir güllüoğlu sitesine 1 kilo sal gelsin fıstıklı hem 10 euro sana bize 40 lira..*

    c ligi;

    carpi ile tam bir sallan yuvarlan sistem izledik. ligi 8.bitirdik hedef yine 15.likti. carpide frasinoneden fark mağlup çok olduk ama aynı şekilde çokta galip geldik. bu kadar küçük bir takımla bu kadar ileri gittiğim için kendimi başarılı adlediyorum. gerçekten zorlu maçlarda çok iyi direnç ortaya koyduk. menajer sıralmasında 4. olarak bu başarının ödülünü aldık diyebirim.

    sonuç olarak b ve c ligleri gerçek gücümü göstermemi ve oyun bilgimi arttırmamı sağladı. a ligine geç ısındığım için kayıp yaşadık ama oyunla ilgili bilgilerim arttı. sezon değerlendirmem bu kadar. bir daha büyük ihtimalle sözlük ligi olmaz diye düşünüyorum belki düzenlenir güzel bir ekip olursa sonradan bırakmayacak daima devam edecek katılmayı düşünürüm onun dışında osm kariyerim bitmiştir.

    kapanış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın