resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10682
    2012-13 sezonu ilk dönemi hariç galatasaray forması giydiği her dönemde mükemmel oynayan oyuncu. takımın oyun tarzına göre de hucüm performansı değişti. 442 düzeninde daha ofansifken sneijder'in gelişi sonrası daha defansif bir oyuncuya evrilmiştir. son 2 senesinde kötüydü argümanı kadar yanlış bir argüman yok. çünkü melo'nun en iyi dönemi kesinlikle 2013-2014 sezonudur. çıl-gın-lar gibi oynamıştır. milli takımda oynayabilme adına her maç götünü koymuştur sahaya. kendisine yapılabilecek tek eleştiri fıtık sakatlığının ardından oto kontrolü kısmen kaybetmiş olmasıdır. her maç kırmızı kart görecek hareketleri vardı ve basın burada ender olacak şekilde haklıydı. bu adama laf atanın iyi niyetli olduğunu da düşünmüyorum. var olduğu dönemde galatasaray taraftarının sahadaki görüntüsü olmuştur, kimi seviyorsa onunla iyi ilişkiler kurmuştur, kimi sevmiyorsa da o kişiye veya kuruma karşı kendi çapı dahilinde herşeyi yapmıştır felipe melo.

    nasıl ki keita gibi bir kanat oyuncumuz olmayacak, melo gibi de bir önliberomuz olmayacak. gerçekler acıdır, kabullenmemiz gerekiyor bunu.

    bundan 5 yıl sonra da 10 yıl sonra da kendisinin askeri olaya devam edeceğim, büyük yürektir. aktif takımda olmasıyla takım mükemmel oynamayacaktı belki de ancak sahada en azından yalancıktan değil harbiden isyan eden bir adam görecektik.

    (bkz:felipe melo'nun askerleriyiz )
App Store'dan indirin Google Play'den alın