• 6
    benim için çok enteresan bir anısı olan gol. bu malum maça gitmek için bilet aramış ama haliyle cl maç biletleri, hele de rakip real madrid olunca uzaya fırlatılan bir roket misali yükselişe geçmişti. bende evde izlemek zorunda kalmıştım. maça ronaldo'nun golü ile başlayınca moraller dibe vurmuştu ama dirayetimiz kaybolmamıştı.

    annemin aynı gün bir dizisi vardı ve bu yüzden salonda değil, odamda ki televizyondan dizisini izliyordu. reklam aralarında da maça göz atıyormuş tabi haberimiz yok. neyse, benim odanın televizyonunda görüntü bir kaç saniye daha erken geliyormuş. annem gol diye bağırdı bir kaç saniye sonra baktık golü sallaldı eboue. sonra tekrar gol sneijder. maç oldu 2-1, pür dikkat konsatreyiz babam, ben ve kardeşim.

    annem tekrar gol oldu diye bağırdı drogba attı. oldu 3-1 dedik dönüyor maç. arkasından annem tekrar gol diye bağırdı ve biz evde kendimizi kaybettik. abartmayayım ama 5 dakikaya yakın sevinç durumu oldu. tabi ekrana da bakmıyoruz meğer gol ofsaytmış. biz sevinirken annemden bir ses geldi "ee neden hala 3-1 yazıyor?". koşa koşa ekrana gittik, baktık harbiden 3-1 maç. ne oldu falan derken tekrarında pozisyonun ofsayt olduğunu gösterdi.

    hevesimin kursağımda kaldığı bir kaç andan biridir bana bu gol. ronaldo'nun ofsayt golünü görmediniz, yahu bunu da görmeseydiniz be yan hakem bozuntuları. o gazla madrid'i devirsek belki de final bile görebilirdik. zira bir sonra ki rakip dortmund'tu. çok ta yenilemez bir rakip değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın