• 163
    1-ali güneş 8.dakikada topu elle çıkardı. ilker meral sayesinde kendisini kırmızı karttan takımını da penaltıdan kurtardı. 58.dakikada kewell'ı gole giderken düşürdü. ilker meral sayesinde sarı kartla yırttı. kewell'ı düşürürken hafif sakatlık geçirdi. tedavi için dışarı çıktığı sırada nonda golü attı.
    2-arda turan ilk yarının son dakikalarında inanılmaz bir gol kaçırdı. 50.dakikada topu iki direğe atma başarısını yakaladı. 79'da altıpas çizgisinden kaleciyi nişanladı hem de 2 kere. tüm şanssızlıklarına rağmen 89.dakikada asistini yaptı.
    3-90 dakika oynayamaz denen kewell, beşiktaş ve panathinaikos maçlarının ardından bu maçta da 90 dakika oynadı. 50.dakikada arda turan'ın kafayla attığı golün asistini yaptı. * 58.dakikada ali güneş'i oyundan attırdı. * 90+6'da golünü attı. *
    4-ankaraspor maçında kewell ile bu maçta da keita ile birlikte oyuna girdi. çıkanlar değişmedi: elano ve baros. nonda girdikten sonra hücum hattına bakalım: arda,kewell,keita,nonda. ankaraspor maçında 1, bu maçta 3 gol buldu. bir önceki hat-trick'e bakalım. netanya maçı. aydın,arda,nonda,kewell. yani baros yok,elano yok. demekki nonda arkasında kewell,arda keita veya aydın olunca iyi. baros ile beraber oynaması bu sistemde mümkün değil. elano'ya gelince; elano arda tarzı bir oyuncu. arda ve elano beraber olunca bir kanat eksik kalıyor. eğer keita,arda,elano,nonda oynarsa nonda etkili olamaz. ama keita,elano,kewell,nonda oynarsa olur. yani bir amc, iki winger ile oynarsa iyi.
    5- kasımpaşa takımı iyi falan değil. iyi de olamazlar. moritz, azar karadas, sancar ve boukhari bildiğimiz oyunculardı. bana göre oyunda kaldıkları sürelerde iyi de oynadılar. onların dışındakiler sıfır. murat erdoğan, ali güneş falan da hikaye. yılmaz vural zaten sevmediğim ve başarılı olacağına inanmadığm bir hoca. kasımpaşa bence %200 düşer bu sezon.
    6- leo franco. 4 pozisyon yaşadı kalesinde. hepsinde de başarılıydı. golde belki açıyı daha iyi kapayabilirdi ama yine de sanctis'den iyi kaleci. bu kesin.
    7- emre aşık bu maçta da harikaydı. servet'in de dediği gibi 38'ine kadar oynar.
    8- sabri son 3-4 maçtır inanılmaz oynuyor. kendi kapasitesine göre inanılmaz oynuyor. bir de şut atmasa.
    9- milan baros mu nonda mı tartışmalarında baros'cuyum. nonda'nın oyun zekası baros'a göre daha iyi. arkası dönük daha iyi oynayabiliyor. eyvallah. ama baros nonda'dan daha kuvvetli bu bir. önünü döndüğünde hızıyla geçemeyeceği oyuncu yok bu iki. hızlı ataklarda nonda'dan daha önemli bir oyuncu bu üç. kötü olduğunda da gol atabiliyor bu dört. nonda'dan daha istikrarlı, baros her maç gol atar ancak nonda bir maç hat-trick yapar iki maç sahada boş gezer bu da beş.
    10- mustafa sarp, mehmet topal mümkünse bir daha yanyana oynamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın