resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2478
    a spor'da izlediğim habere göre sözleşme yenilemek istiyormuş. yönetim de performansından memnunmuş ancak kendisine yeni sözleşmeyi sezon bitince görüşelim demişler.

    sözlükte beğeneni çok. ancak geldiğinden beri birçok stoperle yan yana oynamasına rağmen kaç sezondur ideal stoper ikilimiz şunlar diyemiyoruz. oynadığı isimler belki çok iyi değil. iyi olanları da takımın başındaki hocalar oynatmadı. ama geçmişe dönüp baktığımda aklıma şu an ben dahil hepimizin yerden yere vurduğu* semih'le güzel bir uyum yakalamayı başaran ujfalusi geliyor. chedjou'nun ise 3 sezondur takımda olmasına rağmen uyum yakaladığı bir isim yok. dahası bireysel olarak baktığımızda maç içinde konsantrasyonunu çabuk kaybedip saçma sapan hatalar yapmaya meyilli bir oyuncu görüyoruz.

    kötü bir oyuncu diyemem kendisine. ancak iyi bir stoper de değil. iyi özellikleri olsa da bunlar stoper mevkisinde sırıttığını görmemizi engellemekten başka bir işe yaramıyor. kendisini orta sahada da kullandık ama oradaki performansı da vasat bile değildi. keşke altyapıda daha farklı mevkilerde şansını deneseymiş. belki kendisinden iyi bir forvet olabilirdi.

    gelecek sezon sözleşmesi bittiğinde 32 yaşında olacak. şu anki sözleşmede yıllık 2.2 milyon euro alıyor. yaşına ve maaşına baktığımızda; sahada arkaya yaslanıp rahatça izleyebileceğimiz bir stoper bekliyor insan. oysa chedjou, dany kadar bomba olmasa da kafamızda soru işaretleri bırakan bir isim. tüm bunları hesaba kattığımız vakit sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala yeni kontrat yapmak yerine kadroda revizyona gideceğimiz dönemde satılması bizim adımıza daha yararlı bir hamle olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın