• 250
    canı gönülden beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğim sezondur. fenerbahçe'nin her gündemi kendi lehine çevirme çabasından resmen iğrendim. olay burada beşiktaş sempatisi falan değil, bu iğrenç camia ile kim mücadele verse onu desteklerdim.

    bu çok basit bir karşılaştırma arkadaşlar. şike ve ırkçılık gibi majör suçlara bulaşmış, yıllardır federasyonu ve ülke futbolunu kirli elleriyle yönetmeye devam eden, galatasaray'ın yoluna taş koymaya yemin etmiş bir başkana ve bu başkanı yaptığı onca rezalete rağmen alkışlamaya devam eden taraftarlara sahip bir camianın şampiyon olmasına gönlü el vermemeli hiçbir galatasaraylının. ayrıca harcadığı milyonların bir taraflarına kaçmasını izlemek apayrı bir zevk. bunun karşısında ise nihayetinde beşiktaş var. her daim kafalarına vurmayı bildiğimiz, 10 senede bir şampiyonluk gören, bir suça bulaşmışsa bile kimsenin ciddiye alamadığı bir camia. (bkz: junior şikeci)

    bundan sonra hala "beşiktaşlılar dırdır edecek" diye fener'in şampiyonluğunu isteyenleri görürsem ışık hızıyla ofsaytı basacağım. hepsi dırdır etse nolur yahu toplasak kaç tane taraftarları var bu adamların? zaten şampiyonluk goygoyu artık o kadar uzun sürmüyor. bir hafta kutluyorsun sonra yaz geliyor, transfer dönemi başlıyor, bu sefer euro 2016 da var zaten falan... takmayın bunları kafaya. yeter ki bu şikeciler şampiyon olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın