• 255
    aylardır beklenen maçı güvenlik zafiyeti var diye seyircizi oynat. ulan. bu takım bilet satmış parasını alacak, taraftar biletini almış, kombinesini almış masraf yapmış. 2 haftadır ayın 20sinde olaylar olabilir deniyordu, sen güvenlik önlemlerini maç günümü alıyorsun.

    ayrıca stadı boşalttın. o standa bitek seyircimi var. sahadaki futboluncunun teknik heyetin yayıncı kuruluş ve stad çalışanlarının habercilerin basının canı can değil mi ?

    en önenmliside. bu olay fenerbahçenin işine gelir. derbiyi derbi yapan taraftar baskısıdır, stat atmosferidir. adamlar braga hezimetinden çıkmış, moraller çökmüş, en yakın rakibin dün 3 puanını almış, 3 gün dinlenebilmişsin. bu gelişmelerle maça çıkacaksın hop bi karar. maç seyiriciz.

    güvenlik önlemini. aylar önceden alamayan güvenlik güçlerinin de, bu kararı veren valiliğinde, bu maç seyirciz oynansın demesine ses çıkartmayan tff'nin de kendilerine iyi baksınlar.

    ha önerim var bide. baktın maç 0-0 85. dk fln. güvenlik zafiyeti nedeniyle muslerayı kaleden cıkartın kalan 5 dk. da kalecisiz oynayalım. şerefliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın