• 202
    mantiken sikecilerin kadro ve form olarak oncesinde agir bastigi musabakadir. ancak derbilerin favorisi olmaz. kotu sezonlarimizin birinde nonda'nin goluyle galip geldigimiz gibi bu sefer de galip gelebiliriz. tek istegim bir seferlik sansin bizim yanimizda olmasi. sacma sapan bir gol yemedigimiz ya da sacma sapan sekilde gol kacirmadigimiz bir fener derbisi neredeyse haturlamiyorum son zamanlarda. en kotu ihtimalle bir beraberlik cikarsak hem bizim icin hem de besiktas icin muhtesem olur. yanlis anlamayin besiktas sempatizani falan degilim ancak fener sampiyon olup dorduncu yildizi takacagina besiktas sampiyon olsun isterim.

    bunun yaninda trabzon macinda bitnel'in macin irzina gecmesi ve bizim kamuoyu onunde haksiz duruma dusmemiz hemen arkasindan da uefa macinda fenerin hakem tarafindan nispeten dogranmasi ve magduru oynamalari mete kalkavan'i muthis etkileyecektir. dolayisiyla aleyhimize fahis hakem hatalari bekliyorum.

    fener bize gore iyi oynuyor. iyi kapanip sertligi ve sahamizda olmamizi avantaja cevirip fenere top oynatmamiz gerek. cunku maalesef kadro kalitesi olarak bizden ustunler. belli sinirda sari karti goze alip fener ataklarini baslamadan bitirmemiz tadinda faullerle oyun kurmalarina izin vermemiz lazim. ozellikle mehmet topal - souza ikilisi orta saha ustunlugunu fenere getirecektir. buna engel olmak icin yapabilecegimiz sey oyunu dar alana hapsedip defans orta saha arasinda bosluk birakmayip pas trafigi kurmalarina ve genis alanlar bulmalarina engel olmak. hareketli ve ne yaptigini bilen bir orta sahamiz olsa bu oyunu oynamamiz gayet kolay olabilirdi ancak su kadro kalitesiyle bu da zor. eger oyunu bu sekilde dar alana sikistirabilirsek ve fenerin oyun oynamasini engelleyebilirsek fenerbahce golu bulamadigi her dakika coskusunu kaybedecek ve kaosa suruklenecektir. bu siralarda atacagimiz bir gol en kotu berabere bitirmemizi saglar maci. telaslanan fener beklerini daha fazla ilerde kalmaya zorlayacak bu da kanatlarda bos alan bulmamizi kolaylastiracktir. yasin eger oynarsa bize cok sac bas yolduracak simdiden soyleyeyim.

    muslera
    linnes-denayer-koray-carole
    chedjou-selcuk
    jose-sneijder-emre
    podolski

    11'iyle cikip duruma gore yasin-umut degisiklikleriyle oyuna hareket ve direnc katabiliriz. tam o saatlerde yolculukta olacagim icin maalesef izlemeyecegim, ilk yaridaki maci da askerde nobette oldugum icin izleyememistim ve puan cikarmistik. bu seferde en kotu bir beraberlik bekliyorum.

    son olarak bunca yazinin ustune bizim ruhsuzlar cikip fark yese de sasirmayacagim amcak o kadar da yapmazlar diye dusunuyorum. cok kritik virajlara girilen ligin su doneminde fenere atilacak bir celme yarisin erken kopmasini ve sikecilerin sampiyon olamamasini saglayabilir. umarim da oyle olur.

    vurdugunuz gol olsun, allah yardimciniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın