resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7798
    bugün sadece ünal aysal'ın konuşmasını dinledim. çünkü özledim ve de özlememiş olsaydım bile başkanın hitabet gücü sayesinde insanın izleyesi geliyor. şunları söyleyebilirim:

    her şeyi doğru söylüyor başkan, ama her şeyi de ''eksik'' söylüyor. örneğin futbolcu transferlerinde bol keseden harcama yapıldığı suçlamasını izah ederken; ''ben sneijder'i drogba'yı aldım. takıma 2 şampiyonluk,2 türkiye kupası, 2 süper kupa, 1 cl çeyrek finali kazandırdım.'' diyor da burdisso'lardan, hajrovic'lerden, bruma'lardan bahsetmiyor.

    veya ffp'yi takmadığı yönünde iddialar için de: '' 7-8 tane önlem planı hazırladık, yüksek maaşlı elemanların görevine son verdik, mağazıcılıktan 58 milyon euro kar ettirecektik.'' diyor ama prandelli'yi 4 takım vaadiyle kandırdığından, bülent tulun'u bireysel danışmanı diye kulübe sokup maaşı için kulübün çeşitli mevkiilerinde görevlendirilmesinden bahsetmiyor. lütfü arıboğan'a verilen 1 milyon euro maaş da cabası.

    evet, ben de çoğunuz gibi ünal aysal'ı çok seviyorum. ona hayranlık duyuyorum. ancak nasıl ünal başkan için ''hatasız'' diyebiliriz? benim şahitlik ettiğim en başarılı 2 başkandan biridir. hele ki sportif açıdan belki de en istikrarlı en başarılısıdır.

    ama içim cız ediyor bir yandan da. 1 milyar dolar geliri olan kulüp nasıl böylesine zarar eder? işte bunun hiçbir açıklaması yok. israf edildi kulübün parası. hem de epey.

    şimdi çıkıp aday olsa, zerre düşünmeden desteklerim, ama arkadaşlar benim tepkim şunadır: neden eski türk destanları, masalları gibi iyiler tam iyi, kötüler tam kötü gibi düşünüyorsunuz? iyilerin de kötü yanları, olumsuz yanları olamaz mı? griyi görememek yakıyor bizleri hep. hep bu nedenle birbirimize düşüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın