• 154
    1-0 veya 2-1 gibi bir mağlubiyet beklediğim maç. şimdi fenerde moraller bozuk ama ona rağmen iyi oynuyorlar. bizim takımımıza göre 2-3 gömlek üst seviyedeler. biz 1 topu ileri götürmek için 10 bin pas yaparken adamlar dikine iyi oynuyor. zaten az gol yiyorlar braga maçı bir istisnaydı onun dışında kolay gol yemiyorlar. kilit nokta burda eğer biz ilk golü direk bulursak 2-1 3-1 kaybederiz. eğer ilk golü fener atarsa berabere kalma şansımız yüksek. onun dışında ben galibiyeti olağan görmüyorum. ilk gol neden önemli fener galibiyet için zaten baskı kuracaktır eğer birde gol atarsak rakip dahada hırslanıp rezil olan savunmamıza 2 katı gelecektir. bu yüzden ilk golü atmayıp oyunu ortada götürmeliyiz. ilk golü yersek ise taraftar baskısı ile beraberlik çıkarma şansımız daha olası.

    şimdi kötü senaryo söylüyorum yok galatasaray var umut var demeyin. son maçlarda ne kadar güzel goller yediğimize bakın öncelikle. her maç gol yiyoruz. işin kötü tarafı gol atsakta aslında pozisyon manasında tabi bu net pozisyon üretemiyoruz. başakşehir maçı biraz istisna oldu gerçi ama ondada netten ziyade uzaktan şutlarla varlık gösterdik. ondan önce ki maçlar ise tam bir kaos gol atmamızın mucize olduğu anlarda goller bulduk.

    sonuç olarak fener şampiyonluk yolunda en kritik yere geliyor ve galibiyet isteyecekler ellerinde tek burası kaldı. bence bunu değerlendirip bizi geçeceklerdir. sonra arkalarına yaslanıp 33.hafta ki gs-bjk maçını bekleyeceklerdir. bu maç ise bizim için gerçekten önemli olacak ve dişimizi geçirebilceğimiz takım bjk bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın