• 71
    geçtiğimiz hafta pazar günü (13 mart) villareal ile iç sahada oynadıkları süper maçtan 4-2 galip ayrılan takım.

    ligde iç sahada oynadıkları 15 maçta, 13 galibiyet 2 mağlubiyet almışlar. avrupa genelinde, liglerin büyük takımlarının dışında böyle bir iç saha performansı gösteren bir takım daha yok. zaten la liga'da iç saha performansında sadece barcelona'dan gerideler.

    dış saha performansı ise evlere şenlik. 14 maçta, 9 beraberlik 5 mağlubiyet var. iç saha ve dış saha arasında geceyle gündüz gibi bir fark söz konusu. eğer dış sahadaki 14 maçta şöyle bir 5-6 galibiyet alabilirselerdi atletico madrid'in pabucu dama atılırdı.

    ben şahsen atletico madrid'in maçlarını izlerken bir devre ya da 55-60 dakika dayanabiliyorum. bu daikadan sonra lig radyodaki gibi "şimdi bursa 1800 metre çim koşuşuna bağlanıyoruz" gibi bir bahaneyle maçı değiştiriyorum. ancak sevilla'nın iç saha maçlarında durum çok farklı. sağ kulvardan reyes, orta kulvardan banega, en önlerinde ise gamerio koşuyor.

    20 mart pazar günü saat 21.30'da real madrid deplasmanına çıkıyorlar. derbi olduğu için ikinci yarısını ancak izleyebiliriz. bu maç ben "7+"yım diye bağırıyor.

    bu sene beğendiğim takımlar listesinde oldukça üst sıralarda sevilla. iyi bir iç saha maçına denk gelen herkesin de beğendiği takımlar listesine ekleyeceğine eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın