• 32
    oğlum bunlar kadar haset bir topluluk görmedim ben. sırf galatasaray üniversitesi var diye açıyorlar bunu. ama şunu anlamıyorlar. arkadaş mesele üniversite açmak değil ki. kirala bir bina, bul 3-5 yıllık öğretim görevlisi aç gitsin. istanbul'da zaten market gibi üniversite açılıyor. her köşede bir kampüs var.

    ama galatasaray üniversitesi dedin mi orada duruyorsun. konumu ve tarihi itibariyle türkiye'nin en prestijli üniversitelerinin başında geliyor. üstelik türkiye'de kendine özgü bir durumu daha var. galatasaray ilkokulu ve galatasaray lisesi bu kuruma bağlı. evet bir geleneğin devamı niteliği taşıyor galatasaray üniversitesi. taaa 1481 yılında kurulan bir eğitim kurumunun devamı.

    yani; ey karşıyaka!!! sen istediğin kadar aç üniversiteni. istediğin kadar alla pulla. sizin üniversiteniz bizim üniversitemizin önünde diz çöker tövbe ister. bizim prestij seviyemize gelmeniz için 535 yıl ayakta kalmanız gerekiyor. tabi bizimkiler yarın kapatmalı üniversiteyi. malum yaş problemlerinin en önemli kuralı; iki kişi veya kurum arasındaki yaş farkı hiç bir zaman değişmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın