• 99
    linç yiyebilirim umrumda değil ama cok sıkıldım.

    öncelikle şunu demek istiyorum ki futbolu hayatımın merkezine koyan biri değilim. eskisi gibi 1 hafta sonraki maç için koca bir haftaya o maçı düşünerek geçiren biri de değilim. şu son 3 yıldır hep sadece maç günü maçı düşünüyorum. benim için hatta bir çoğumuz için maçların tadı kalmadı. en azından türkiyedekiler için. tribünler boş, futbol desen leş gibi sanki ağır çekim oynanıyor, bir faul oluyor oyun 45 saniye sonra başlıyor. adeta türk dizisi gibi bu kadar ağır futbol olamaz.

    neyse neden linc yiyecekmişsin diye düşünüyorsan sebebi şu. bu fenerbahçe tarafı kadiköydeki her maç öncesi istisnasız yok 100 yıl geçse yenemezsiniz burası kadiköy cıkıs yok, asarız keseriz. arenadaki maça gelince medya desteğiyle hep bi dostluk havası olussun aman şöyle olsun böyle olsun.

    ya bunlar manisa'da soma için oynanan süper kupa maçında bile pislik yapan takım. ne dostluğu birader? siktirin gidin sindirim sorunu için muz yiyin siz.

    tamam ankara'da hepimiz üzüldük ama futbol bi show bussines üzüntünde samimiysen yendiğinde sevinmezsin ya da izlemezsin olur biter. koca bi ülkenin birlik beraberliği sikindirik bir maça bağlıysa kapatın o ülkeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın