• 98
    bakıyorum insanlar hala orta sahaya stoperleri çekip takımın gol yemesini engelleyecek düşünce yapısına sahip. mustafa denizlide böyle düşünüyordu. ne yaptı önce chedjouyu orta sahaya çekti. sonra dedi ki ben niye daha çok defansif kadroyla oynamıyorum lazio maçına elli tane stoper ile çıktı. ne oldu gol yedik mi yedik. attık mı attık ama artık daha az atıp daha çok yiyoruz. öyle ki çoğu maça 1-0 geride başlıyoruz. takım ileride topu tutamıyor.

    artık fantezi aramaya gerek yok bence. takımda herkesin bir yeri var. geçen sene emenike'den çok gol atan chedjou bu sene ne oynadığını bilmiyor. adamın ayağı iyi diye bildiğin melo rolüne bürünmesini istediler. mücadele ediyor ama yıpranıyor. koy kardeşim herkesi kendi yerine. atletico madrid maçını hatırlayın hakan balta-semih-ched-denayer önlerinde de jpk. bu kadro gol yemez mi allah aşkına. hakan zaten kendi ekseni etrafında dönene kadar ay ilk dördünden son dördüne geçiyor. denayer desen kendisinin bir sene içinde yaşadığı gerilemeyi dünyada yaşayan yok. semih her geçen gün daha feci hatalar yapıyor. bizim takım ise ne yapıyor. bu adamları her maç değişik kombinasyonlar ile oynatıyor. yahu arkadaş ben bıktım her maç değişik bir kadro görmekten. benim bu maçta görmek istediğim defans hattı şu

    carole* - denayer - chedjou - linnes

    göbeği sert tutalım en azından. duran toplarda da etkili oluruz. orta sahada ise selçuk inanın * yanına da ruhsuz donk'u yerleştiririm. en azından fener maçındaki atmosfer ile biraz kıpırdarsa orta sahaya sertlik katar. orta sahada stoperleri oynatmaktan vazgeçmeliyiz. çünkü hücum yapamamaya başladık en azından eskiden gol atıp yiyorduk şimdi gol atmak için kıçımızı yırtıyoruz.

    ileri üçlü sağda poldi ortada şıno ve solda benim tercihim emre çolak olurdu. en azından teknik adam. yasin son zamanlarda çok kötü oynuyor ve bencil de. yine de belli olmaz.

    forvet mecburen umut. kendisinin gol atmasını istiyorum açıkçası. ne kadar kendisini hakarete varacak şekilde eleştirsem de artık kıyamıyorum açıkçası.

    biraz hücumcu oynamak lazım. zira mesela fener maçı artık seyircimiz var. bu maçta en azından biraz hücum biraz pres yapmamız lazım ki adam gibi maç izleyelim. koyarsan elli tane stoper anca fenerin top çevrişlerini ve bir ortada fernandaonun gol atışını izleriz. başka da bir şey olmaz. lütfen artık orta sahayı stoperlerle durduracağız düşüncesinden vazgeçelim. benim isteğim birlo - donk ama selçuk inanı kimse kesemez şu anda. adam yeniçeri gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın