• 96
    http://galatasaray11.com/i/13536.jpg

    yukarıdaki kadro 20 mart 2016 galatasaray fener maçında, benim olması gerektiğine inandığım kadrodur. umut özel durumu nedeniyle kadroda ama selçuk yedek. bu kadroyu çıkaracak cesaret var mı riekerink'te bilmiyorum. böyle bir kadroyla çıkar ve yenilirse basındaki timsahlar derhal saldırıya geçeceklerdir ve yerden yere vuracaklardır onu. (başka kadro ile çıksa galibiyet garantiymiş gibi) fakat unutulmamalı ki insan inandığı doğruda ısrar eder ve samimi olursa başarabilir, aksi halde (ondan bundan korkarsa) işin sonunu getiremez ve madara olur.

    bir teknik adam ne zaman samimi olur?

    1-yerli yabancı takıntısı ve önyargısından kendisini kurtardığı,
    2-güncel futbol bilgisi ve anlayışı doğrultusunda cesaretle hareket ettiği,
    3-formayı adaletli dağıttığı,
    4-maç içerisinde aksayan ya da formsuz futbolcuyu anında keşfedip tedbirini aldığı,
    5-rakibin planını çözüp karşı tedbirleri anında uyguladığı zaman.

    yukarıdaki kadronun analizine gelince;

    kale, sağ ve sol bekler zaten alternatifsiz.

    stoperler neden chedjou-koray? her ikisi de boy avantajına sahip. birkaç maç birlikte oynadılar ve başarılı oldular. chedjou da yanında koray'ı istediğini dolaylı olarak açıkladı ama bizim td'ler bunu anlamadığından bu ikilide ısrar etmediler ve oyun alışkanlığı kazanmalarını engellediler. semih hava toplarında çok zayıf, hakan balta çok ağır. dolayısıyla bu ikili ancak yedek olabilirler.

    iki ön libero denayer ve donk. denayer hızlı, mücadeleci, yırtıcı ve ayağı çok düzgün. ilk defa fener maçında oynaması risk olduğundan yerine selçuk oynayabilir, (denayer ise ikinci yarıda değerlendirilebilir ya da koray'ın yerinde de oynayabilir) donk ise hava toplarında çok başarılı ve bu maça iyi konsantre olup başarılı olacağını düşünüyorum.

    ileri üçlü yine alternatifsiz. çünkü özel durumu nedeniyle umut'u oynatırsanız başka ihtimal kalmıyor. ben aslında özel durumu olmasa umut'u yedek bekletirdim . sağ kanada rodriguez'i koyar poldi'yi forvette değerlendirirdim ama işte türk mentalitesi bende de var biraz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın