• 95
    (bkz: eskiden buralar hep dutluktu)

    herhalde son 20 sezondur falan en siklenmeyen fenerbahçe maçı olacak, 2011'deki maçta da takımın hedefi yoktu ama arena'daki ilk fener maçıydı ve önceki sezonları göz önüne aldığımızda başarıya aç bir taraftar vardı, desibel rekorları falan kırılmıştı, gazdı herkes.

    merak edip 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı'nın başlığına baktım, maça 3 gün kala 13 sayfa entry girilmiş, bu maçın başlığına şimdiye kadar 4 sayfa entry girilmiş.

    bütün bir sezon, içerdeki benfica maçı hariç, birazcık kalburüstü her rakip bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı, 2011'de bile bu ruhsuzluk ve bezmişlik yoktu, o zamanın takımı bile mücadele etmeye çalışırdı ama çok kalitesizdi(kalede zapata, sağ bekte serkan kurtuluş, göbekte mustafa sarp oynuyordu amk).

    ne yalan söyliyeyim maçın 1. dakikasından itibaren bize 2 pas yaptırtmayacak, en önde basacak ve sahada en ufak alan bırakmayacak bir fenerbahçe bekliyorum, tek şansımız portekiz'den dönecek olmaları, uzun zaman sonra bizden bariz hem kalite hem de fiziksel olarak çok üstünler.

    yenilirsek, dedeler dursun başkan'a sezon sonunu göstertmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın