resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10661
    hiçbir zaman melo giderse ölürüz biterizci grupta olmadım. hatta her sezon başı sözleşme sıkıntısı olması canımı sıkıyordu. formda olduğu zaman ne kadar muhteşem bir oyuncu olduğunu anlatmaya gerek yok zaten defalarca anlatılmış. değinmek istediğim noktaya gelirsek, melo artık kafasında türkiye'yi bitirmişti. her ne kadar bizi sevse, biz de onu sevsek de ben bu sene kalsaydı aynı performansını sergileyebileceğine inanmıyordum, hala da inanmıyorum. 4 sene içinde galatasarayla başarabileceği hemen hemen her şeyi başarıp yeni bir sayfa açmak istedi. saygı göstermek lazım, zaten paylaşımlarından da hala bizi ne kadar sevdiği ortada.

    ben hep hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığına inanırım. belki daha önce de yazmışımdır hatırlamıyorum, melo konusunda da aynı şeyleri düşünüyordum. oyuncu gitmek istiyorken, ilgilenen bir klüp de varken satılması gayet doğal. fakat sonrasında yaşananlar tam bir rezalet. bir mevki açığı ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. sonuçta melo'yu uzaydan getirmedik. melo nasıl transfer edildiyse aynı şekilde biri transfer edilebilirdi. fakat takımın başındaki çapsızlar bırakın yerini tamamen doldurmayı, aynı tarzda bir oyuncuyu bile transfer edemediler. bunları da defalarca yazdık diğer başlıklarda.

    özetle; elbette gittikten sonra özleyecektik fakat hem yerinin doldurulamaması, hem bu kadar ruhsuz mücadele eden bir ekip kurulması nedeniyle 100 kat daha özlüyoruz.

    #evet #abi #dos3
App Store'dan indirin Google Play'den alın