resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10660
    melo için girdiğim entrylerin sayısını hatırlamıyorum. hepsinde de takımın bel kemiği olduğunu, gönderilirse takımın çökeceğini yazıp durdum. gönderdi hain hamza ve biz onuncu haftada çöktük.

    ama şimdi melo 33 yaşında. sezon sonu bize gelmesi artık mantıklı olmaz. yardımcı antrenör olarak belki ilerde düşünülebilir.

    yalnız melo'yu gönderip yerine donk'u alanların kafasına donklayım. bu kadar saçma bir karar nasıl verilir hala aklım almıyor. o kararı vereni florya'ya almak bile abestir artık.

    neyse sabredelim bakalım. belki onun yerine hem genç hem de yırtıcı bir ön libero bulabiliriz. bence şu anda denayer orası için en uygun adam. çünkü hem hızlı, hem dar alanda çabuk, hem dikine iyi adam geçiyor hem de pasları iyi. chedjou'nun yerine denayer'in orada denenmesi mantıklı olurdu ama bizim metin ünlü gibi futbol ulemaları yüzünden chedjou çekildi oraya ve bu sefer stopersiz kaldık.

    chedjou'nun boyu daha uzun ve denayer'e göre daha tecrübeli. koray ile oynamak istiyor. bence ikisi çok başarılı olabilir ama sadece bir maçta denendiler ve başarılı da oldular ama bay denizli yine oynadı o bölgeyle ve bizi sıkıntıya soktu. nerden başladık nerelere geldik. sabredelim ve ümitli olalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın