• 2051
    seversiniz sevmezsiniz orası ayrı konu. maç içindeki hatalarını, kronik hale gelmiş yanlış tercihlerini eleştirebilirsiniz buna da eyvallah. ama eleştiriye kapalı 2 konu var. 1) galatasaraylılığı. 2) büyük bir kitle motivatörü olması.

    şimdi 2. maddeyi biraz açacağım müsaade varsa.

    motivasyon dediğimiz şey, dillere pelesenk olmuş gaz verme anlamı dışında, aslında içinde çokca bileşeni bulunduran bir kavram. bireysel motivasyon, kitle motivasyonu, ikili ilişkiler, hedef koyma vs.vs. gibi.

    kitle motivasyonu denen motivasyonda, kitleler içindeki bireylerin tek tek farklı görüşleri var. ve bu görüşlere, kendi görüşlerini empoze etmek, işlemek zor bir olay. bunun yerine bireylere önce aynı görüşü savundurtup daha sonra bu görüşü işlemek daha kolay. bu sebepten ötürü motivasyon işini bilen insanlar, kitleleri etkilemek istediğinde önce bir düşman belirliyorlar. hitler yahudileri, erdoğan bu aralar cemaati vs.vs. gibi. ergin ataman'ın bu yolda attığı en önemli adım bu. ergin ataman ortak bir düşman oluşturdu sene başından beri, ancak bunu ''düşman gösterek'' değil, bir hedefe gidilen yolda engel göstererek yaptı. nasıl mı?

    http://www.fanatik.com.tr/...n-bu-haykiris-627565

    https://www.instagram.com/...taken-by=atamanergin

    https://www.instagram.com/...taken-by=atamanergin

    http://trendbasket.net/...nda-yer-almayacagiz/

    ergin ataman bir hedef yarattı, bu hedefin karşısına da bir engel.

    hedef eurocup ve eurocup'ı kazanınca gidilecek euroleague'di. engel de uleb.

    ergin ataman bugün 10 sayı fark yiyen, hem de bu farkı aptalca bir son 2 dakika performansıyla yiyen takımını eleştirmek yerine bugün yine hedeflerinden bahsetti.

    ergin ataman bugün yine, kendine inanmayan kendini her mağlubiyette yerden yere vurup her galibiyette göklere çıkaran taraftarına ''başaracağız'' dedi.

    ergin ataman, bu takıma bu turu atlatacağının ilk sinyalini verdi. darısı salı gününe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın