• 8
    öncelikle vezirspor'dan yana bir durum gözetiyorum açıkcası. rahat, temiz, güzel, uygun, mis. izleyiciler için dahi yerler vardır. avrupa yakasından gelecek olanlar için metrobüs hemen dibinden geçer. en büyük sahasında oynamamız 14 kişi ile olursa kişi başı 10 lira olacaktır. açıkcası iyidir güzeldir. ve yazımı bir alıntı ile bitirmek istiyorum;

    --- alinti ---

    çamlıca'daki vezir spor tesislerini selim veziroğlu işletiyor. üç farklı boyutta toplam 5 saha var. üç tanesi 16x33 metre, bir tanesi 22x38 metre, bir tanesi de 42x38 metre büyüklüğünde. hepsinin zemininde yaz kış oynamaya uygun suni çim halı kullanılmış. genellikle akşam saat 17.00'den sonra kalabalıklaşan sahalar gece 01.00'e kadar açık. diğer sahalardan farklı olarak burada saha randevuları 75 dakika üzerinden veriliyor. en büyük sahada 75 dakika oynamanın bedeli 140ytl, orta sahada 100ytl, küçük sahalarda ise 80ytl dir.. 100 kişilik seyirci tribünü de var. tesislerde soyunma odalarından duşlara, bayan tuvaletinden kafeteryaya kadar her şey düşünülmüş. bir de sürekli sağlık memuru bulunan bir revir var. 1988'den beri faaliyet gösteren tesiste otoparktan ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz. açık ve kapalı oturma alanları, canlı langırt var. istendiğinde dışarıya da gönderilip kurulabilen canlı langırtın yirmi dakikası 20 milyon lira.

    --- alinti ---

    ekleme: saha fiyatları 160 liraya çıkarıldığından ötürü her katılımcı 11.50 lira ile kendi payını vermiştir. teşekkürlerimizi sunuyoruz kendilerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın