• 1
    ''büyük gün duyurulmuştu biz seçilmişlere... kimdik biz? galatasaray sözlük yazarları! biz kimiz? sarı kırmızı şovalyeleriz! amansız ol! ama önce kendin ol. ham vücud ile hava peşinde koşma, ısınmadan maça çıkma, perşembe günü cuma'nın arefesidir bunu da aklının bir kenarına yaz. sonra bahane üretip maç skorunu hebeleye hübeleye getirme.''

    evet galatasaraylı ben de varım diyorsan buyur gel. biz kendimiziz. ne nike halı saha ligi, ne de freestyle 2'ye 2... kurallarımız belli. 7 ye 7, 14 kişi, kaleci, varsa iki çift eldiven, hafif buğulu ve soğuk bir eylül gecesi. manifestomuza değinmek bile istemiyorum. çünkü jargonumuz evrensel, rtiüelimiz belli. hepimiz az çok futbolcu çakması sayılırız. takımlarımızda profesyonel futbol oynamıs arkadaslarımız mevcuttur. tadı ve damağı hedef aldık, sizler için yaptık. seyirci mi ? kale arkasında çekirdek çitleyen onca esrarengiz adam var ki, hepsi sizler için özel bekliyor.

    maç notları:

    perşembe günü oynanacaktır. saat hemfikirler doğrultusunda kararlaştırılacak ve takım listesi uefa komitesi başkanı gs' ye bildirilecektir. ciddi bir organizasyon olmakla beraber, kazanan takımın oyuncularının maç öncesi ve sonrası baklava yerken ki fotoğrafları sağ frame'de skorer'in hemen altında yayınlanacaktır. ( en azından bunu umuyoruz) ( bir büyüklük yaparlar be adminlerimiz )

    stad, yelek yani bip, her şey maç gününden önce ayarlanır. son olarak; çabamızın adı galatasaray!

    ilgili kişiler şu an için captano * ve kalifiye jurnal * 'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın