resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3622
    eğer kendisinin opisyonu 8.5 m olarak kullanılmayacaksa, kanat rotasyonuna takıma katılması gereken adam.

    bu 65 milyon olayının doğru olduğu bir yerde, bu sezon başında yapılması gereken revizyonun yapılmaması nedeniyle seneye ciddi bir operasyon gerekiyor.

    misal geçen sene 1 adet gereken forvet bu sene yedekli olarak 2 tane alınmalı. orta sahada yeni gelecek hoca ben jose'den faydalanabilirim demediği sürece 2 tane orta saha lazım ki biri doğrudan ilk 11'de oynayacak kesici adam olmalı. yedeği mecburen donk olacak. yine yabancı bir hoca gelirse selçuk ile rekabet edecek bir adam arayacaktır. yasin'in sezon sonu menajerinin bahsettiği epl kulüplerine itelenmesi lazım zira olmayacak; podolski de muhtemelen gidecek. bu şartlarda sol açık oynayabilecek tek adam olcan kalacak. bu da bir ilk 11 kanat transferine ihtiyacımız var demek.

    sinan sakatlanmadan önce takımın ideal sağ açığı idi. elbette bir bale değil ama bizim de real kadar paramız yok. öte yandan katkı bakımından sinan son derece yeterli olmasına rağmen 60'tan sonra oyundan kaybolabiliyor. bu durumda bruma'nın ilk 11 olmasa da sinanı yedeklemesi için (koşup koşup orta yapsın ya da linnes'i pozisyonlara soksun) sağ açık olarak takımda tutulması taraftarıyım. her topu bana atacaksın diyen türk sayısının azaldığı ortamda ben bruma'nın türkiye liginde iyi bir yedek olabileceğine ve etkili bir hamle oyuncusu olabileceğine inanıyorum.

    böylece transfer bütçesini de x oyuncuya değil x-1 oyuncuya yatırma ihtimali doğacak. ha 8 veriyorlarsa hemen satılabilir zira 3-5 bandında adam alıyoruz dolayısıyla 1 değil 2 (misal 2 m euro + bilal + umut = emre taşdemir) oyuncu alabileceğimiz bir para gelecekse sat amk sat diyerek satmamız lazım
App Store'dan indirin Google Play'den alın