• 33
    sanirim ben de bu gruba dahil edilebilirim.
    malum, iyi gunde takimimin formasini aldim, aile bireylerime aldim, aldirdim. simdi icimden 10 lira verip bir bileklik almak gelmiyor. gecenlerde turkiye'de bir gs store'a ugrayip hic bir sey almadan ciktimki, ingiltere'de ozlemini cekerdim hep gs store olmamasinin.

    iyi gun taraftariyim, cunku gucume gidiyor. iyi gun taraftariyim cunku yonetimsel basarisizliklarin sonucu olarak isin donup dolasip bana dokunmasi, benim gibi sade ve siradan taraftara dokunmasi gucume gidiyor. gucume gidiyor cunku galatasaray hakkinda hic soz sahibi degilim, gucume gidiyor cunku galatasaray liseli olmadigim, meshur bir sarkici yada tv oyuncusu olmadigim, iyi bir sporcu olmadigim icin galatasaray'a uye olamadigim halde, kararlarin hic birinde 25 milyonda bir soz sahibi olmadigim halde, maddi olarak kulfetin benim ve benim gibilerin uzerine yuklenmis olmasi gucume gidiyor.

    iyi gun taraftariyim, cunku gecmis unutmuyorum. hamza hamzaoglu, mustafa denizli gibi futbol adamlarinin televizyon basinda galatasaray hakkinda neler soylediklerini unutmayip, onlari hatirlayinca ve bu kisiler bana ve benim gibilere sorulmadan takimin basina gecirilince bir sey yapamamak elimi kolumu bagliyor. sirf bir takim teknik adamlarin egolarini tatmin etmeleri icin kulubu goturdukleri berbat ve dandik cizgiyi gorup bir sey yapamamak, sirf o kisiler egolarini ve "buyuk teknik adam" olduklarini ispat edebilsin diye ptt birinci lig duzeyindeki adamlara milyonlarca euro sacmalarini gorup, sonra benim elimi cebime atmam istenince gucume gidiyor.

    iyi gun taraftariyim, uefa kupasini aldigimiz gun, simdi hic gorusmedigim o kisilerle odanin icinde zip zip nasil zipladigimi, cocuklar gibi agladigimizi hatirliyorum, bunun ardindan kulubun nasil yonetildigini de. iyi gun taraftariyim cunku benden sadece kotu gunde yardim bekleniyor. uefa kupasini kazanmis bir galatasaray'in 10 senesinin nasil heba edildigini gorup yasadim. iyi gun taraftariyim cunku bu takimi yoneten teknik direktor tarafindan "taraftar her macta kazanmayi bekliyor" gibi sacma bir argumanla suclandim. iyi gun taraftariyim cunku takimin en klas ve kariyeri en duzgun isminin teknik direktoru tarafindan nasil basin araciligiyla taraftarin onune atildigini, ayni teknik direktorun sirf antrenmanlarda ise yarar diye ingiltere'den adam transfer ettigini biliyorum.

    iyi gun taraftariyim cunku kulubu yonetenlerin bu renkleri benden daha cok sevmediklerini biliyorum. iyi gun taraftariyim cunku ismim, cismim, varligim sadece kotu gunde araniyor, iyi gunde ben yokum. iyi gunde gormezden geliniyorum, gun kotu olmadiktan sonra kimse cikip benden bahsetmiyor.

    iyi gun taraftariyim, cunku ne iyi gunde ne kotu gunde kulubun gelecegiyle ilgili soz soyleme hakkim yok.
    iyi gun taraftariyim, cunku ne iyi gunde ne kotu gunde kulubu yonetenlerle ilgili soz soyleme hakkim yok.
    iyi gun taraftariyim, cunku ne iyi gunde ne kotu gunde kulubun transferleriyle ilgili soz soyleme hakkim yok.
    iyi gun taraftariyim, cunku kulubun basindakilerin bilmesini istiyorum ki, ben ve benim gibiler yoksa aslinda buyuk bir camia olarak adlandirdiklari galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın